Competiţia a debutat sâmbătă, 10 iunie la ora 12:00, la Clubul KingPong din Oradea unde s-a desfăşurat concursul de tenis de masă. La competiţie au luat startul reprezentanţi ai companiilor Qubiz și Comau Romania SRL și reprezentanți ai studenților şi cadrelor didactice din CCSISEO. Meciurile au fost foarte disputate, astfel că, după confruntări foarte strânse, clasamentul a fost:   Mangrău Ioan (Qubiz) – Premiul I, Andrei Gliga (Qubiz) – Premiul II, Păcurar Alexandru (Comau Romania) – Premiul III, Dziţac Simona, Mortan Sorin şi Tocai Dorina (CCSISEO) – diplome de participare.

În aceeaşi zi, începând cu ora 17:00, pe terenul mare de baschet din parcul I.C. Brătianu din Oradea s-au desfăşurat meciuri de baschet la care au luat parte reprezentanţi ai companiilor Qubiz și Comau Romania SRL și reprezentanți ai studenților şi cadrelor didactice din CCSISEO şi ASIO. De asemenea meciurile au fost aprig disputate, galeriile făcându-şi pe deplin datoria. La finalul competiţiei clasamentul s-a prezentat astfel: echipa Qubiz – Premiul I, echipa Comau România SRL – Premiul II, ASIO – Premiul III, CCSISEO – diplomă de participare.

Duminică, 11 iunie 2017, începând cu ora 16:00 pe terenurile sintetice ale Universităţii din Oradea, s-a desfăşurat competiţia de fotbal la care s-au înscris două echipe de la compania Comau Romania SRL, două echipe de la CCSISEO şi o echipă de la ASIO. Echipa CCSISEO I a ocupat locul fruntaş pe podium, urmată de echipa Comau parter, ASIO, Comau etaj şi CCSISEO II.

Toate meciurile de tenis de masă, baschet şi fotbal din cadrul competiţiei sportive Cupa Tesla – Ediţia a II-a s-au desfășurat într-o notă de fair-play, participanţii, organizatorii (reprezentanţi ai ASIO şi CCSISEO) şi spectatorii contribuind la o adevărată sărbătoare a sportului şi prieteniei.

Nelipsitul moment poetic cu care ne-a obişnuit studentul Şandro Cristian, membru al CCSISEO, la diversele manifestări ştiinţifice şi sportive organizate, care a compus şi ne-a recitat o poezie cu ocazia evenimentului sportiv organizat, a adus zâmbete pe buzele tuturor participanţilor.

Sportivii/echipele de pe podium au primit diplome de premiere şi cupe, ceilalți participanți fiind recompensați cu diplome de participare.

Dorim să adresăm mulţumiri Primăriei Municipiului Oradea, companiilor prezente, cadrelor didactice şi studenţilor de la Universitatea din Oradea, care au sprijinit şi făcut posibilă organizarea Cupei Tesla – Ediţia a II-a.

Felicitări tuturor sportivilor participanţi!

Vă aşteptăm cu mare interes la Cupa Tesla – Ediţia a III-a, care va avea loc în toamna - iarna 2017 şi care se doreşte a fi un eveniment caritabil.

Galerie foto extinsă poate fi vizualizată la adresele de Facebook a ASIO & CCSISEO .

 

Profesor coordonator, Director CCSISEO, conf. univ. dr. ing. Dziţac Simona

Preşedinte ASIO, student Cosma George

Preşedinte Comitet de organizare, student Vereş George


Image Image Image Image Image Image Image