Loading...
 

JAPONIA A AJUNS LA UNIVERSITATEA DIN ORADEA PRIN CUVINTE ȘI GÂNDURI

Published At: 24/11/2022 12:11 - (60 Reads)
Evenimente desfasurate

”Biblioteca este miezul unei universități și reprezintă o construcție din cărămizi și cărți”, a declarat domnul prorector Sorin Borza în cadrul evenimentului care a avut loc în data de 23 noiembrie la Biblioteca Universității din Oradea, și anume, donație de carte în limba engleză, legată de Japonia, din mai multe domenii.

ZIUA ECONOMISTULUI ȘI ZIUA PROFESORULUI ECONOMIST

Published At: 21/11/2022 14:10 - (194 Reads)
Evenimente desfasurate

Vineri, 25 noiembrie, vor avea loc la Facultatea de Știinte Economice două manifestări științifice organizate cu ocazia Zilei economistului și a Zilei profesorului economist: Sesiunea de comunicări științifice „EMERGING MARKETS ECONOMICS AND BUSINESS” - Theoretical, Empirical and Policy-Oriented Contributions of Master Students and Graduates, ediția a X-a (președintele conferinței: prodecan conf.univ.dr. Mirabela Matei) și Conferința internațională a doctoranzilor și tinerilor cercetători ”EMERGING MARKETS ECONOMICS AND BUSINESS”, ediția a XIII-a (președintele Conferinței: decan, prof.univ.dr.habil. Alina Bădulescu). Evenimentul ”EMERGING MARKETS ECONOMICS AND BUSINESS”, ediția a XIII-a este co-organizat împreună cu Universitatea din Miskolc, Ungaria, cu sprijinul Internațional Business School Botevgrad, Bulgaria și al Asociației CCSISEO Oradea. Invitat de onoare în acest an este Prof. Bob Barrett - School of Business, The American Public University în Charles Town, West Virginia, UȘA, care va conferenția pe tema: Connecting the Post-Pandemic Best Practices and Experiences to the Future Impact on Business and Economics în Preparing Smarter Researchers with Real World “Working Skills” în an Application-Oriented Environment.

Tipărește

Triplu eveniment la Universitatea din Oradea: redeschiderea Aulei Magna, lansare de carte și debutul unui proiect dedicat culturii și civilizației vinului

Published At: 16/11/2022 13:59 - (471 Reads)
Evenimente desfasurate

Prima dată, după ce a fost supusă unor ample lucrări de modernizare, Aula Magna a Universității din Oradea și-a deschis ușile, miercuri, 16 noiembrie 2022, pentru două evenimente care au făcut ca sala să devină neîncăpătoare. Ș. l. dr. ing. Dorin Popa, a lansat un proiect ce își propune să popularizeze consumul conștient și responsabil de vin, în rândul tinerilor. „Cultura și civilizația vinului în mediul universitar” este o inițiativă fără precedent în România, care, spune universitarul orădean, se dorește a fi multiplicată și la nivelul altor comunități academice din țară. Cel de al doilea eveniment a fost lansarea volumului „Marea carte a vinului”. Cartea, scrisă de Jens Priewe, este considerată „cea mai premiată carte din Europa, pe zona de educație și informație despre vin”, și a apărut la Editura „Casa”, din Oradea.

Conf. univ. dr. ing. Ovidiu Constantin Novac, profesor al Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, invitat la Gala Innovation Labs

Published At: 15/11/2022 08:12 - (217 Reads)
Evenimente desfasurate

Cadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației, conf. univ. dr. ing. Constantin Novac a luat parte la Gala Innovation Labs: 10 ani de creștere a ecosistemului din România. Universitarul orădean este partener al programului Innovation Labs.

Echipa Universității din Oradea a câștigat patru premii la cel mai important concurs de robotică din România - „Robochallenge”

Published At: 10/11/2022 11:26 - (314 Reads)
Evenimente desfasurate

„Robotics Club Oradea”, înființat de Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică (IMT), Departamentul de Mecatronică și finanțat de „Celestica”, a participat la cea de a XIII-a ediție a competiției internaționale „Robochallenge”. La acest concurs, desfășurat la București, între 4 și 6 noiembrie 2022, organizat de către Universitatea Politehnica din București, echipa Universității din Oradea a câștigat patru premii de certă valoare. Este vorba despre locul I și II la proba „Humanoid Robot”, locul II la proba „Line follower-kids” și locul III la proba „Humanoid Sumo”.

SESIUNE DE INFORMARE - ACTIVITĂȚI DE CERCETARE ÎN CADRUL UNIVERSITĂȚII DIN ORADEA

Published At: 08/11/2022 11:25 - (115 Reads)
Evenimente desfasurate

Biroul Programe și Proiecte CDI, din cadrul Universității din Oradea, anunță SESIUNEA DE INFORMARE despre oportunitățile de finanțare / instrumentele interne de premiere și/sau recompensare a activității de cercetare desfășurată de cadrele didactice de la UO, ce se desfășoară în luna Noiembrie 2022, conform calendarului afișat.

https://www.uoradea.ro/%C8%98tiin%C8%9Ba+deschis%C4%83+la+UO?structure=Managementul+cercetarii

Începutul unei tradiții, seară de film cu surprize la Arte Vizuale

Published At: 07/11/2022 12:17 - (318 Reads)
Evenimente desfasurate

De curând, la Departamentul de Arte Vizuale al Facultății de Arte a Universității din Oradea a început, sperăm, o nouă tradiție, și anume, un eveniment dedicat „curioșilor, în general, și tinerilor din licee sau din facultăți, în special”, după cum spune lect. univ. dr. Ana-Maria Abrudan, inițiatoarea programului „Seara de film”.

Stagii de practică, în ONG-uri, pentru studenții orădeni

Published At: 04/11/2022 12:28 - (342 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de Conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea a găzduit, în după-amiaza zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022, o întâlnire la care au luat parte reprezentanți ai instituției academice și lideri ai organizațiilor neguvernamentale din Oradea.

A "XX-a CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE FIZICĂ MEDICALĂ"

Published At: 04/11/2022 07:49 - (164 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 4-5 Noiembrie 2022, se va desfășura la Biblioteca Universității din Oradea a "XX-a CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE FIZICĂ MEDICALĂ" organizată de către Colegiul Fizicienilor Medicali din România în colaborare cu Universitatea din Oradea. Cu ocazia evenimentului sărbătorim, pentru al 10-lea an consecutiv, "Ziua Internațională a Fizicii Medicale" (IDMP) cu tematica ”Fizica medicală pentru o asistență medicală durabilă” stabilită de Organizația Internaționala pentru Fizică Medicală (IOMP). Evenimentul oferă o excelentă ocazie pentru un schimb de experiență și idei între profesioniști și fizicieni debutanți, pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare şi a creșterii vizibilității profesiei de fizician medical. Pentru mai multe informații accesați site-ul: http://www.cfmr.ro/evenimente/evenimente-nationale/CNFM2022.

Festivalul studențesc UniFest: „Distracție gratis, nu degeaba”

Published At: 02/11/2022 17:04 - (222 Reads)
Evenimente desfasurate

Training-uri, seri de film, concursuri sportive, acțiuni de plantare, stand-up comedy, seri culturale și petreceri. Acestea sunt câteva dintre ingredientele ediției cu numărul XXI a Festivalului Studențesc „UniFest”. Evenimentul va avea loc în perioada 4-14 noiembrie și este organizat de Uniunea Studenților Români din Oradea (USR).

Suntem aici! Popularizarea voluntariatului și dezvoltării comunitare

Published At: 01/11/2022 10:00 - (255 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea prin Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera, alături de Facultatea de Științe Socio-Umane, vă așteaptă în data de 2 noiembrie 2022 ora 14.00, în Sala Bibliotecii Universității din Oradea pentru o dezbatere privind avantajele voluntariatului și dezvoltarea comunitară prezentată de specialiști din domeniu.

Page: 1/72Fast NextLast Page
123972
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Calendar Evenimente


November 2022
Lu Ma Me Jo Vi Du
31 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 01 02 03 04

Online pe website

99 online users