Loading...
 

Simpozion național cu participare internațională la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman”

Published At: 10:53 - (144 Reads)
Calendar evenimente

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Sofronie, Episcopul Oradiei, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” a Universității din Oradea, organizează în perioada 28-29 mai 2024, Simpozionul național cu participare internațională cu tema: Preocupări pastorale față de sănătatea spirituală și trupească a bolnavilor în Biserica Ortodoxă & Sfinții doctori fără de arginți și lucrarea lor tămăduitoare. Aspecte istorice și perspective actuale.

INTERNATIONAL GALA, ediția a doua, Un eveniment de succes al studenților străini de la Universitatea din Oradea

Published At: 09:56 - (238 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de conferințe a Universității din Oradea a fost gazda celei de-a doua ediții a „International Gala”, eveniment care a avut loc la 19 mai 2024. „A fost, și de această dată, o celebrare a diversității culturale și a performanțelor academice ale studenților internaționali de la Universitatea din Oradea”, spune Corina Ardelean, șef Birou „Admitere 365” și sufletul „petrecerii”.

EU GREEN – Universitatea din Oradea a marcat International Day of Light

Published At: 22/05/2024 12:13 - (220 Reads)
Evenimente desfasurate

În cadrul alianței EUGREEN, în data 21 Mai 2024, echipa WP Engagement for Sustenability, formată din: prorector prof. univ. dr. Mariana Mureșan, prodecan conf. univ. dr. Constantin Țoca, psiholog dr. Adriana Borza și Bianca Minciună, au organizat evenimentul intitulat The Importance of LIGHT in our LIFE, pentru a marca Ziua Internațională a Luminii.

„Silviu Dragomir este un istoric de primă mărime, de valoare europeană, care merită să fie readus în circuitul ideilor”, spune profesorul emerit Paul E. Michelson

Published At: 16/05/2024 12:33 - (484 Reads)
Evenimente desfasurate

Paul E. Michelson, profesor emerit la Universitatea din Huntington SUA, vechi prieten al României, expert în istoria modernă și contemporană a țării noastre a conferențiat miercuri - 15 mai 2024, la Universitatea din Oradea. Aula Magna a universității, locul în care a avut loc conferința științifică, a fost plină de studenți, profesori și elevi ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”, veniți să-l asculte pe reputatul savant american vorbind despre istoricul Silviu Dragomir și contribuția sa la scrierea istoriei revoluției de la 1848 în Transilvania.

Universitatea din Oradea sărbătorește International Day of Light

Published At: 16/05/2024 09:30 - (181 Reads)
Calendar evenimente

Universitatea din Oradea se alătură partenerilor săi din alianța europeană EU GREEN pregătind o serie de evenimente care marchează International Day of Light. În data de 21 mai 2024, studenți și profesori de la Universitatea din Oradea vor marca International Day of Light printr-o serie de evenimente.

Page: 1/173Fast NextLast Page
12319173
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

150 online users