La inițiativa prorectorului Universității din Oradea, conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, elevii participanți la ediția 2022 a Școlii de Vară „POLIS” au fost provocați la un concurs de eseuri, cu titlul „Eu, viitorul și universitatea mea”. Pentru a câștiga una dintre cele trei tablete electronice puse în joc de organizatori, tinerii au avut de scris un text în care să descrie viața de student la Universitatea din Oradea, așa cum și-o imaginează ei că va fi, peste doi sau trei ani, când își vor finaliza studiile liceale.

În urma notării lucrărilor, elevii: Iasmina Fărcuța, Sorin Bogdan Neo și Andreea Codoban, au fost declarați câștigători și au intrat în posesia tabletelor electronice în valoare de 1.300 de lei fiecare.

„Cred că a fost și pentru voi o experiență interesantă. Din astfel de competiții nu aveți decât de câștigat cu toții, pentru că ele vă fac mai buni, mai conștienți de valoarea voastră și mai competitivi”, a spus, în cadrul ceremoniei de premiere, care a avut loc miercuri, 27 iulie 2022, conf. univ. dr. Cristina Matiuța, mentor al Școlii de Vară „POLIS”.

Biroul Comunicare


Image Image Image Image Image