Loading...
 

Universitatea din Oradea înregistrează un nou succes în atragerea de fonduri: trei proiecte majore pentru viitorul studenților

Published At: 12:52 - (254 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea anunță cu entuziasm câștigarea a 3 proiecte majore în cadrul apelului de finanțare "Promovarea dezvoltării programelor de studii terțiare de înaltă calitate, flexibilitate și corelate cu cerințele pieței muncii – STAGII STUDENȚI, cod PEO/71/PEO_P7/OP4/ESO4.5/PEO_A49, axa prioritară P07 „Creșterea calității ofertei de educație și formare profesională pentru asigurarea echității sistemului și o mai bună adaptare la dinamica pieței muncii și la provocările inovării și progresului tehnologic“.

Luna iulie plină de activități de practică pentru studenții de la Măsurători Terestre și Cadastru, Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură

Published At: 18/07/2024 10:50 - (156 Reads)
Evenimente desfasurate

În primele două săptămâni ale lunii iulie 2024, studenții de la State University of Applied Sciences din Jaroslaw, Polonia, Facultatea de Inginerie Tehnică au vizitat facultatea noastră în cadrul programului Erasmus+ , urmând ca apoi, timp de 2 săptămâni un grup format din studenții anului I, II și III Măsurători Terestre și Cadastru vor face un stagiu de practică la State University of Applied Sciences din Jaroslaw, Polonia, Facultatea de Inginerie Tehnică.

Universitatea de Vară - Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură

Published At: 17/07/2024 14:45 - (176 Reads)
Evenimente desfasurate

Astăzi, 17 iulie 2024, în plină desfășurare a Universității de Vară organizată de către Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură, are loc Conferința și Expoziția Arhitecura pe teritoriul României în perioada 1918-1945, invitați fiind prof. em. dr. hab. arh. Sorin Vasilescu, conf. arh. Kunst Rholand Adrian, în Sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea (Campus universitar).

La ora 19:00, va avea lov la ARCHI LOCAL întâlnirea cu prof. em. dr. hab. arh. Sorin Vasilescu,care va face o prezentare despre arhitectura interbelică din Europa, după care vor uma discuții despre acest subiect. Mediator al evenimentului va fi conf. arh. Kunst Rholand Adrian.

Vă așteptăm la Lokal str. Aurel Lazăr nr. 1 de la ora 19:00!

Școala de vară ,,IURIS” - a III - a ediție

Published At: 14/07/2024 12:29 - (202 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 10-12 iulie 2024, Facultatea de Drept a organizat Școala de vară ,,IURIS”, aflată la a III a ediție, eveniment care și-a propus prezentarea unor elemente introductive ale Dreptului elevilor din clasele a IX a până la clasa a XII - a, inclusiv. În acest an, s-au înscris 50 de elevi, dornici să parcurgă pentru câteva zile programul școlii de vară ,,IURIS”.

27 de milioane de euro pentru clădirea Facultății de Medicină și Farmacie

Published At: 12/07/2024 09:47 - (1017 Reads)
Evenimente desfasurate

Decanul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Adrian Maghiar, a anunțat – cu prilejul ceremoniei de absolvire a generației 2024 a studenților mediciniști orădeni – că principalul corp de clădire în care funcționează facultatea, cel din Piața 1 Decembrie, nr. 10, va trece printr-un amplu și foarte necesar proces de reabilitare.

Facultatea de Medicină și Farmacie – Universitatea din Oradea, promoția 2024, „promoția de suflet”

Published At: 11/07/2024 15:51 - (925 Reads)
Evenimente desfasurate

Au fost tone de flori, joi – 11 iulie 2024, în incinta Arena Oradea, sute de oameni, dar multă și mai multă emoție. Ceremonia care a marcat finalul studiilor universitare pentru cea mai nouă generație de absolvenți ai Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea a fost, așa cum e de câțiva ani încoace, o adevărată sărbătoare, una dedicată mai ales speranței.

La Stâna de Vale, studenții orădeni iau lecții de antreprenoriat

Published At: 11/07/2024 14:48 - (370 Reads)
Evenimente desfasurate

În cadrul proiectului „Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului studențesc la Universitatea din Oradea”, baza Gaudeamus din stațiunea Stâna de Vale, a găzduit, între 5 și 7 iulie 2024, un workshop din seria celor dedicate competențelor antreprenoriale.

Universitatea din Oradea, prin proiectul DiH4Society, anunţă că este deschis apelul de selecţie al IMM-lor din Bihor

Published At: 10/07/2024 15:10 - (312 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea, partener în cadrul proiectului Digital Innovation Hub for a Smarter, Safer and more Sustainable Society (DIH4Society), finanțat de către Comisia Europeană și Guvernul României prin Digital Europe Programme (DEP) și Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (POCIDIF), anunţă IMM-urile din județul Bihor că este deschis Apelul de selecţie a IMM-lor care pot beneficia de servicii gratuite de transformare digitală.

DIGI4Care - Local partner analysis - 1st Stakeholder meeting

Published At: 08/07/2024 11:52 - (176 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea este partener în proiectul internațional DIGI4Care.

Universitatea din Oradea, prin Facultatea de Medicină și Farmacie, a devenit membră a proiectului internațional DIGI4Care. Acest proiect vizează să transforme asistența medicală în regiunea Dunării prin implementarea inovațiilor și tehnologiilor digitale.

BIP EU GREEN la Universitatea din Oradea, alianța europeană a adus împreună oamenii, ideile și tehnologiile viitorului

Published At: 05/07/2024 10:35 - (397 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea, împreună cu 4 universități partenere din consorțiul universitar EU GREEN: (Atlantic Technological University, Université D’Angers, Universidade de Evora, University of Gävle), a câștigat, prin competiție, în cadrul WP 3 Structuring research-based learning through Excellence Clusters, programul intensiv de studiu de tip Blended Intensive Programme (BIP) cu titlul Introduction to Mathematical and Computational Modelling for Sustainability, destinat studenților masteranzi și doctoranzi. Prima întâlnire de lucru a avut loc în perioada 6 mai -28 iunie 2024, la Universitatea din Oradea. La finalul programului, studenții primesc un Certificat de participare și 6 credite transferabile ECTS.

Ambasadorul EU GREEN al Universității din Oradea, studentul Darius Hulea și lecția turnului cu... bezea în vârf!

Published At: 04/07/2024 11:03 - (374 Reads)
Evenimente desfasurate

Student la Construcții Civile și Industriale, Darius Hulea este și „ambasador” al Universității din Oradea în cadrul alianței europene EU GREEN. În această calitate, tânărul orădean a luat parte la întâlnirea reprezentaților studenților din universitățile membre ale alianței academice, desfășurată la Universitatea din Evora – Portugalia, între 25 și 27 iunie 2024.

Page: 1/103Fast NextLast Page
12312103
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

154 online users