Expoziția se află la cea de-a patra ediție și cuprinde peste 150 de lucrări specifice designului de produs, ambiental și grafic (planșe de prezentare în diferite tehnici grafice, studii de desen, culoare, tehnici de machetare, prototipuri și proiecte) realizate de studenții din toți cei trei ani de studii. Lucrările au fost coordonate de asist.univ. Brad Sorin, asist.univ. Coștean Norbert, lector univ.dr. Abrudan Ana Maria, conf.univ.dr. Cîmpian Elena, conf.univ.dr. Mărieș Gheorghe Radu Emil și prof.univ.dr. Pantea Ioan.                 

            Evenimentul a avut, atât un impact emoțional, cât și unul profesional asupra studenților participanți cu lucrări în expoziție. Emoțional datorită faptului că mulți dintre ei expuneau pentru prima dată o lucrare într-o expoziție, pentru întâlnirea cu prietenii şi cu familia într-un cadru festiv. Profesional, deoarece studenții care au expus lucrări au purtat discuții personale cu numeroși designeri (majoritatea absolvenți ai Universității din Oradea) și cu oameni de afaceri sau cu reprezentanți ai unor societăți comerciale interesate de colaborare sau de viitoare angajări.

            Mulțumim tuturor participanților pentru prezență și mai ales celor interesați de viitoare colaborări cu studenții programului de studii DESIGN: Tuzson Design Oradea, Davidsign Oradea, Plastor Oradea, Capirom Sântandrei, Celestica Oradea, Livaro SRL Livada de Bihor, Facultatea de Geografie, Turism și Sport de la Universitatea din Oradea, Astormueller Company, Bizmart Advertising Agency, G.L.Pharma Bulgarien, Marius Negrea, Justin’s Design, ING Bank România, Parmena Company, Reggeli Ujsag Company, Salvamont Bihor, G.M.A.B. Consulting, Liceul de Arte Oradea, Diosoft, Escenomatica, Smartketer, etc.

            Sperăm ca pe parcursul următoarelor săptămani expoziția să fie vizitată de cât mai multe persoane interesate de Design.

 

 

Conf.univ.dr. Mărieș Gheorghe Radu Emil


Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image