Mazda şi revista „Elle” au provocat designerii din România să participe la o competiţie inedită, inspirată din limbajul de design Mazda „Kodo-Sufletul mişcării”.  La concurs s-a înscris un număr impresionant de creaţii şi anume 108.

Colecţia cu care Ioan Cercea a participat la concursul de creaţii vestimentare se numeşte K.U.F. M6-G (Kodo Urban Fit M6-Girls) şi întregul concept s-a definit prin dinamism şi forţă. Ţinutele create au fost completate de accesorii care au întărit ideea de putere vitală, de forţă de acţiune şi mişcare. Ioan Cercea a fost premiat pentru cea mai creativă schiţă înscrisă la concurs.

Tânărul designer mărturiseşte că a participat la concurs datorită doamnei lect.univ.dr Olimpia Urdea, îndrumător de an. Dumneai a fost cea care l-a susţinut pe Ioan Cercea să se înscrie. El a văzut în participarea la acest concurs o oportunitate de a-şi dovedi, o dată în plus, că poate mai mult. Ne-a dovedit nouă tuturor că azi el este o altă versiune a sa, mai bună decât cea de ieri.

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image Image
 

Image