Expoziția lucrărilor de licență cuprinde lucrări specifice designului de produs, ambiental și grafic (planșe de prezentare tehnice, planșe de prezentare grafice, prototipuri, machete și proiecte), realizate de studenții anului III: Bala Claudiu Bogdan, Bogre Csaba, Degău Daniela-Maria, Popa Bogdan-Fabian, Sidlec Ioan-Radu, Vaşadi Şerban-Vasile și Balog David. Lucrările au fost coordonate de asist. univ. Brad Sorin, asist.univ. Coștean Norbert, conf.univ.dr. Mărieș Gheorghe Radu Emil și prof.univ.dr. Pantea Ioan.                 

     Evenimentul a avut un impact pozitiv atât asupra absolvenților cât și asupra invitaților. La deschiderea evenimentului au participat oameni de afaceri, prieteni, membri de familie, colegi de la alte facultăți, reprezentanți a diferite societăți comerciale interesate de colaborare sau de viitoare angajări (Plastor SA Oradea, Reggeli Ujsag Company, etc.), reprezentanți de la diferite  redacții de ziare și televiziuni. 

     Mulțumiri tuturor invitaților pentru că ne-au onorat cu prezența domniilor lor și mai ales celor interesați de viitoare colaborări cu studenții și absolvenții programului de studiu DESIGN.


Image Image Image Image Image Image Image