Parteneri ai evenimentului au fost DPPD-ul din cadrul UO, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, avându-i ca invitaţi pe inspectorul general Alin Novac-Iuhas, prorectorul responsabil cu managementul cercetării şi relaţiile internaţionale prof.univ.dr. Eugen Macocian, vicepreşedintele Senatului Universitar lect.univ.dr. Ionuţ Oprea, fiica conf.univ.dr. Ioan Comănescu, dr. Alexandra Comănescu,  cadre didactice de la facultăţi, studenţi, directori şi inspectori şcolari din învăţământul peuniversitar.

În cadrul evenimentului au avut loc două prelegeri publice, prima fiind cu tema „Ioan Comănescu – Model de educaţie şi autoeducaţie” susţinut de prof.univ.dr. Florica Orţan. A doua prelegere, intitulată „Autoeducaţia – dimensiune centrală în concepţia pedagogică” a fost prezentată de lect.univ.dr. Laurenţiu Mândrea. Conducerea Universităţii din Oradea a înmânat fiicei prof.univ.dr. Ioan Comănescu, dr. Alexandra Comănescu, placheta omagială “In memoriam”.

La finalul evenimentului a fost susţinut un concert organizat de conf.univ.dr. Florina Mariş-Hinsu, lect.univ.dr. Florin Mariş-Hinsu şi conf.univ.dr. Valentin Lazăr. Au fost prezente la eveniment prof.univ.dr. Agneta Marcu şi conf.univ.dr. Carmen Vasile. În holul Bibliotecii UO a fost organizată o expoziţie cu lucrări de pictură realizate de lect.univ.dr. Adina Vesa, metodician la DPPD, în parteneriat cu prof.univ.dr. Patricia Marcu, profesor metodist la Liceul Pedagogic din Oradea, împreună cu studenţi ai UO şi elevi de la Liceul Pedagogic.

Expoziţia de pictură din cadrul acestei manifestări a fost realizată şi de lect.univ.dr. Renata Cercel, titular DPPD.


Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image