Festivitatea de deschidere a fost oficiată de conducerea instituţiei, rectorul prof.univ.dr.  Constantin Bungău dorind să transmită comunităţii academice şi invitaţilor: „Săptămâna Științifică este o tradiție care încununează manifestările științifice coordonate de facultățile universității, este prilejul prin care noi ne cunoaştem în cadrul oficial activitatea colegilor nostri pe toate domeniile pe care le are universitatea”.

Preşedintele Senatului universitar, prof.univ.dr. Sorin Curilă a dorit să evidenţieze că Universitatea din Oradea este o universitate cu deschidere europeană şi nu numai: „Astăzi Universitatea din Oradea poate aborda participarea la programe europene şi internaţionale întrucât participăm la numeroase proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare, proiecte de managementul resurselor umane, de practica studenţilor şi avem acorduri inter-universitare cu universităţi din România, Europa şi ţări extra-comunitare”.

La ceremonia de deschidere ni s-au alăturat şi şefii administraţiei publice locale, care au felicitat Universitatea din Oradea pentru realizările ştiinţifice asigurându-ne totodată de sprijinul lor necontenit.

Prof.univ.dr. Eugen Macocian, prorectorul responsabil cu managementul cercetării ştiinţifice şi relaţii internaţionale a încheiat discursurile deschiderii Săptămânii Ştiinţifice cu o prelegere despre activitatea de cercetare a instituției din ultimii cinci ani.

Festivitatea s-a încheiat cu decernarea a 52 de diplome, 12 pentru agenţii economici publici şi privaţi şi autorităţile publice locale, 29 pentru cadre didactice şi 11 pentru studenţi, pe care conducerea Universităţii din Oradea a decis să le acorde în semn de apreciere pentru performanţele obţinute în activitatea de cercetare ştiinţifică.

BIROUL DE COMUNICARE


Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image