Printr-un parteneriat activ, care funcționează de mai mulți ani, cu Universitatea din Oradea prin Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației, peste 30 de firme de specialitate oferă suport atât pentru stagiile de practică obligatorii cât și pentru programe de internship viitorilor ingineri din domeniul Tehnologiei Informației.

Vineri, 20 mai 2016, între orele 9-14, la Universitatea din Oradea, în laboratoarele specializate ale Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației, a avut loc selecția prin interviu a studenților pentru stagiul de practică.

În acest an au participat la eveniment reprezentanții companiilor ACCESA IT CONSULTING SRL, QUBIZ SRL, LATERAL INC, iREMS SRL, FORTECH SRL, KEYTICKET SOLUTIONS SRL, CG&GC HITECH SOLUTIONS SRL, CYLEX INTERNATIONAL SRL, ARHIPAC SRL, CONNECTRONICS ROMANIA SRL, CELESTICA SRL, BIONIC PLUS SRL, BTHB Dental.  O serie de alte companii au selectat studenții din timpul anului universitar în cadrul evenimentelor de lansare a programelor de internship oferite acestora.


Image Image Image Image