Doamna prorector, prof.univ.dr. Simona TRIP, a comparat înființarea acestei asociații cu bucuria venirii pe lume a unui copil într-o familie, un copil dorit deja de câțiva ani (primele propuneri pentru înființarea unei asociații alumni datează încă din 2012).  La fel ca în cazul unui copil, și în cazul asociației este nevoie de susținere din partea „părinților” și a întregii familii.

Președintele Senatului Universității din Oradea, prof.univ.dr. Sorin CURILĂ, și-a exprimat și el bucuria în ce privește acest proiect, spunând că această inițiativă este binevenită și se bucură de întregul sprijin al Senatului Universității din Oradea.

În a doua parte a evenimentului, membri comitetului director, Paul ȚOP – Președinte Alumni Universitatea din Oradea, Diana GEAMBAȘU – vicepreședinte, Daniela MAGHIAR – vicepreședinte, Semida ILIEȘ – secretar general, asist.univ.dr. Alin POP – membru în comitetul director, și-au manifestat în primul rând mândria și bucuria de a fi absolvenți ai Universității din Oradea, au prezentat scopul, obiectivele și proiectele de viitor ale asociației, au atras atenția asupra faptului că schimbarea stă în noi și au profitat de această ocazie pentru a le mulțumi foștilor profesori și mentori.

Programul a fost îmbogățit de câteva reprezentații aparținând clasei de muzică a doamnei conf.univ.dr. Carmen VASILE, din cadrul Facultății de Arte, ei fiind primele exemple de alumni implicați activ în comunitatea locală.

Evenimentul s-a încheiat cu lansarea a 53 de baloane, semnificând cei 53 de ani de învățământ superior din cadrul Universității din Oradea.

Image  Image  Image  Image  Image  Image  Image