În cadrul secțiunii „Dialoguri Studențești” s-au susținut o serie de referate și prelegeri de către studenți, masteranzi și doctoranzi ai Universității din Oradea, dar și cadre didactice. Invitatul special al acestei secțiuni a fost Psiholog Dr. Adriana Borza – Director al Centrului de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC) din cadrul Universității din Oradea. Un moment artistic a fost oferit de elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Husasău de Tinca, care au colindat și jucat piesa „Irozii”.

Joi, 10 decembrie 2015, a avut loc închiderea lucrărilor printr-un moment festiv de decernare a diplomelor de participare. S-au oferit și diplome de excelență pentru activitatea remarcabilă din cadrul activităților revistei invitaților speciali și doamnei prorector prof. univ. dr. Simona Trip.

Întregul eveniment a fosr organizat de Revista PRINCIPII a Universității din Oradea în colaborare cu Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera (CCSC) și în parteneriat cu Teatrul de Stat „Regina Maria” din Oradea

drd. Paul Țop

Coordonatorul Revistei PRINCIPII