Acest proiect este o competiţie care şi-a propus să premieze excelenţa în mediul universitar pe cinci categorii: Medicină, Economie, Arhitectură, Jurnalism & Comunicare şi Drept.

Proiectul a avut ca scop promovarea şi recompensarea acelor studenţi care îmbină cu succes provocările academice şi pe cele din mediul de business, dovedind atât creativitate şi simţ analitic, precum şi capacitatea de a se ridica la standardele impuse de marile companii de pe piaţa muncii.

Competiţia a presupus rezolvarea unei teme ce poate fi sub formă de eseu sau aplicaţie, propusă de partenerul principal de pe fiecare categorie a proiectului. De asemenea, studenţii au fost evaluaţi şi prin prisma CV-ului care denotă activităţile curriculare şi extracurriculare în care aceştia au fost implicaţi.

Pentru categoria de Arhitectură, studenta GRETA ZSAK a trebuit să propună un proiect cu tema „Centru expoziţional artă modernă, creaţie contemporană – vestimentaţie, carte, artă”. Proba de concurs a reprezentat 70% din nota finală, şi 30% portofoliu, iar din juriu – categoria ARHITECTURĂ – au făcut parte următorii:

1. Vladimir Arsene – CEO Westfourth Architecture,

2. Constantin Ciurea – CEO Architect Service,

3. Adrian Cristescu – CEO West Group Architecture,

4. Andrei Diaconescu – Managing Partner „One United Properties”,

5. Marian Moiceanu – Decan al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”,

6. Augustin Ioan – Profesor Universitar Doctor Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”.

Pentru detalii suplimentare legate de eveniment, vă rugăm să vizitaţi şi vizionaţi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP