Prin această întâlnire, Accesa a adus în prim plan informaţii esenţiale despre oportunităţile unei cariere de succes în acest domeniu de vârf.

Trei experţi din cadrul companiei, cu o experienţă de peste 15 ani, în Managementul proiectelor - Petrișor Pintea, Managementul în IT - Marius Podea şi în Resurse Umane - Zamfira Cristea au vorbit studenţilor despre: „Avantajele unei cariere coordonate de o companie faţă de o carieră pe cont propriu (freelancer)”, „Oportunităţi pentru o avansare rapidă în carieră” şi „Cum se crează brandul personal”.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Accesa a lansat şi programul de Internship plătit adresat studenţilor de la programele de studii Calculatoare, Tehnologia Informaţiei şi Informatică în care studenţii se vor perfecţiona în tehnologii web şi Microsoft: ASP.NET MVC, Entity Framework şi HTML5.

În acest sens, evenimentul organizat și colaborarea activă cu Universitatea din Oradea, au scopul de a-i ajuta pe tineri să țină pasul cu cele mai noi tehnologii și să se familiarizeze cu cele mai noi moduri de lucru prin contactul cu membri cu experiență din echipa Accesa.

Într-o atmosferă interactivă, studenţii participanţi, au câştigat la sfârşitul evenimentului: o tabletă Toshiba Encore, un  Kindle Paperwhite sau un telefon inteligent Nokia 520 Lumia.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroşi studenţi şi cadre didactice de la toate specializările amintite. Discuţiile, întrebările adresate reprezentanţilor firmei Accesa au deovedit realul interes al studenţilor pentru problemele abordate.

 

                             Conf. univ. dr. ing. MIRELA PATER

Director Departament

Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei

Universitatea din Oradea

Tel. (+40) 259 408 180

E-mail: mirelap@uoradea.ro