Planurile de afaceri selectate sunt: „Foods4Future”, coordonat de prof. univ. dr. Simona Vicaș - mentor internațional în cadrul clusterului de cercetare Agriculture, Food and Environmental Sustainability al Alianței EU GREEN și „H2GrOw - Harnessing water to grow crops”, coordonat de conf. univ. dr. Adrian Timar și el mentor internațional în cadrul aceluiași cluster de cercetare al Alianței EU GREEN.
Reprezentanții Universității din Oradea la Festivalul EU GREEN Sustainable Entrepreneurship vor fi studenții: Georgiana-Raluca Crainic, Estera Duca, Ioana-Andreea Baciu, Andrada-Alice Baciu, George-Alin Opriș, Alin-Daniel Panti, Ioana Iova, Lăcrimioara-Andreea Șandro. Alături de ei vor fi și cadrele didactice: conf. univ. dr. Adrian-Vasile Timar - International Mentor Cluster Agriculture, Food and Environmental Sustainability și conf. univ. dr. Vasile-Aurel Căuș, expert WP 4.
„Evenimentul le va oferi participanților ocazia de a interacționa cu ceilalți studenți selectați din universitățile partenere ale Alianței EU GREEN și mentori din industrie, de a participa la sesiuni de instruire, simulări de investiții cu Business Angels și prezentări publice ale ideilor de afaceri. De asemenea, studenții vor beneficia de oportunități de networking în domeniul antreprenoriatului sustenabil”, spune coordonatorul activităților în cadrul WP4 „Innovation and Entrepreneurship for Sustainability”, prof. univ. dr. habil. Anca Otilia Dodescu, prorector pentru management economic și antreprenoriat, al Universității din Oradea.
Echipa de Comunicare – Universitatea din Oradea