„Volley Day”, ediția 2024, s-a desfășurat marți - 21 mai, în sala Polivalentă a Universității din Oradea. Evenimentul a avut parte de o participare numeroasă. Peste 120 de studenți, de la Facultatea de Geografie, Turism și Sport, s-au înscris la concurs și au evoluat pe teren, grupați în 12 echipe mixte.

Jocurile s-au desfășurat după sistemul două seturi, din trei, câștigate, iar echipele au fost împărțite în patru grupe. Pe locul I s-au clasat studenții din anul trei de la programul de studii Educație fizică și sportivă, locul II le-a revenit studenților din anul trei de la programul de studii Kinetoterapie și motricitate specială, iar podiumul a fost încheiat de studenții din anul doi de la Educație fizică și sportivă.

„Competiția a fost onorată de prezența domnului Radulian Dan, din partea Federației Sportului Școlar și Universitar, care a ținut să felicite echipa de volei feminin și cadrele didactice ale Universității din Oradea pentru rezultatele obținute la competițiile universitare naționale. Suntem  multiplă vice-campioană națională, în anii trecuți, iar anul acesta echipa Universității din Oradea a obținut medalia de bronz la Campionatul Național Universitar de Volei”, relatează conf. univ. dr. Paul Szabo-Alexi, antrenorul lotului și organizatorul competiției.

De asemenea, Radulian Dan a adus vestea că studentele campioane la volei pe plajă din acest an, Pura Mădălina și Blaj Giulia, vor face din delegația României la Jocurile Europene Universitare, ce se vor desfășura în luna mai, în Ungaria.

La rândul ei, lect. univ. dr. Mariana Szabo-Alexi, titulara disciplinei volei și antrenor la echipa CSU Oradea a declarat: ,,Volley Day 2024 a fost o reușită din toate punctele de vedere, cu multă emulație, implicare activă, bună dispoziție, distracție și, cel mai important obiectiv de atins, promovarea voleiului în rândul studenților Facultății de Geografie, Turism și Sport a Universității din Oradea”.

 

Biroul Comunicare

Image  

 

Image  

Image