Reprezentanții universității au subliniat importanța integrării studenților străini în comunitatea academică și locală, oferindu-le sprijinul necesar pentru a se adapta și a se simți acasă în Oradea. Gala Interculturală a demonstrat angajamentul Universității din Oradea de a oferi o educație de calitate și o experiență de studiu memorabilă pentru toți studenții săi.
 
Evenimentul a adunat studenți din diferite colțuri ale lumii, peste 60 de țări, oferindu-le ocazia de a-și prezenta tradițiile, obiceiurile și valorile culturale specifice țărilor lor de origine. Participanții au putut împărtăși experiențe, cunoștințe și povești, creând astfel un dialog intercultural autentic și înțelegere reciprocă.
 
Un eveniment plin de emoție a fost premierea studenților care s-au remarcat de-a lungul timpului prin dedicare, angajament și muncă asiduă. Diplomele au fost decernate de către Ardelean Corina - Sef Birou Admitere 365, Prorector responsabil cu managementul cercetării şi calității, prof.univ.dr. Sanda-Monica Filip și Prorector responsabil cu management servicii studenți și servicii sociale, prof.univ.dr.habil Mariana-Eugenia Mureșan.
 
Gala Interculturală a inclus numeroase prezentări artistice, spectacole de dansuri tradiționale și muzică, care au captivat, atât studenții, cât și publicul larg. Toți cei prezenți au avut ocazia de a se bucura de momente deosebite și de a învăța mai multe despre cultura și tradițiile diferitelor țări.
 
Această inițiativă a fost posibilă datorită colaborării între studenți, cadre didactice, personalul universitar și autoritățile locale. Pe această cale mulțumim Fundației Române pentru Tineret - Bihor, AISO- International Association for Students Oradea, USO- Uniunea Studenților din Oradea și Fundația Filantropia.
 
Universitatea din Oradea este mândră să fie o instituție de învățământ superior care promovează diversitatea culturală și încurajează înțelegerea și respectul reciproc între studenți.
 
Biroul De Admitere 365

Image Image Image Image