Târgul Facultăților Universității din Oradea va reuni reprezentanți ai tuturor facultăților noastre, oferind vizitatorilor o perspectivă cuprinzătoare asupra programelor de studiu și specializărilor disponibile. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu profesori și studenți actuali, să obțină informații detaliate despre fiecare facultate și să-și clarifice eventualele întrebări legate de programele de învățământ, bursele disponibile și perspectivele de carieră.

Târgulva fi deschis, atât elevilor din clasele terminale de liceu, care sunt în căutarea unei opțiuni universitare, cât și studenților care doresc să-și continue studiile la nivel de masterat sau doctorat. Indiferent de domeniul de interes, Universitatea din Oradea oferă programe de învățământ de înaltă calitate în domeniile științelor umaniste, științelor exacte, ingineriei, științelor economice, medicină, farmacie,arhitectură, arte și multe altele.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea acces la prezentări și sesiuni informative despre fiecare facultate, iar standurile expoziționale vor oferi materiale promoționale și broșuri detaliate despre programele academice. Vor fi prezentate și diverse activități extracurriculare, servicii studențești și oportunități de mobilitate internațională, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra viețiiuniversitare în campusul nostru.

Târgul Facultăților Universității din Oradea va avea loc la Biblioteca universității, iar participarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

 

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați în zilele de 26 și 27 mai!

 

Birou Comunicare

Image