Sentimentele de emoție ale proaspeților absolvenți au fost împărtășite deopotrivă de cadrele didactice și invitații prezenți în această zi specială.

Cuvântul de deschidere al festivității de absolvire 2023 a aparținut doamnei decan conf.univ.dr.ing. Cristina Hora care a punctat importanța momentului, adresându-le absolvenților calde urări și felicitări “Eu împreună cu toţi colegii mei vă dorim să aveţi o viaţă frumoasă, înțelepciune pentru a lua decizii potrivite, curaj și mult noroc. Vă felicit pe toți pentru drumul parcurs, pentru eforturile depuse și pentru cele pe care le veți mai face, vă doresc să fiți sănătoși și puternici să puteți face față tuturor încercărilor vieții”.

Au urmat discursurile celor doi directori de department, d-na conf.univ.dr.ing. Gherghel Sabina și domnul șef de lucrări dr.ing. Nicolae Rancov, care au transmis absolvenților mesajele lor de felicitare.

În continuare, au fost rostite discursuri de către coordonatorii de an și șefii de promoție, iar la final, în mod simbolic, a fost strigat catalogul pentru ultima dată și s-au înmânat diplomele onorifice fiecărui absolvent, după care studenții absolvenți au predat generației următoare „cheia Facultății”.

Ceremonia de absolvire s-a încheiat prin intonarea imnului academic "Gaudeamus Igitur" și a clasicului "La mulți ani", urmată de tradiționala poză de grup.

Birou Comunicare


Image Image Image Image