Printre cei veniți pentru a împărtăși idei, gânduri și rezultate ale cercetării se numără Ioana Avădani, director, Centrul pentru Jurnalism Independent, Antonio Momoc, decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea din București, coorganizator al Conferinței) și profesorul Marian Petcu, de la aceeași instituție academică. Toți trei vor conferenția vineri, în Sala Amfiteatru a Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”, cu începere de la ora 11,25. Alți peste 30 de semnatari ai unor lucrări aplicate la temă vor interveni în cadrul celor patru secțiuni din după-masa zilei de vineri (două cu prezență fizică și altele două online), fiind găzduite de către Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării.

Cele șase ediții anterioare ale manifestării academice s-au soldat cu volume ce au reunit textele celor prezenți, astfel încât Conferința internațională Mass-media în postcomunism are de-acum o frumoasă identitate reflectată în cărți valoroase.

Instituțiile media locale sunt partenere ale evenimentului de vineri și sâmbătă (invitații vor vizita, sâmbătă, Muzeul Țării Crișurilor și Muzeul Francmasoneriei Orădene).

Image  

Program conferință

Biroul de comunicare