În sala Consiliului de Administrație al universității, Adriana Record – directorul executiv al CCIFR și prof. univ. dr. Anca Dodescu – prorector al Universității din Oradea, au adus la aceeași masă reprezentanți ai unor firme precum: Orange, Michelin, Net Brinel, Marvicon, și ai mai multor facultăți.

Discuțiile au vizat interesul și capacitatea Universității din Oradea pentru colaborarea cu mediul de afaceri, implicarea companiilor în programe și proiecte de cercetare, dotarea de laboratoare, transfer tehnologic și prezentarea, în universitate, a oportunităților de carieră ori a stagiilor de practică oferite de companiile franceze.

„Am fost foarte plăcut impresionați de oportunitățile aduse în fața noastră de CCIFR, de interesul actorilor economici din portofoliul Centrului și de dorința lor de a susține cercetarea de la Universitatea din Oradea. Chiar dacă unele firme își au sediul la București, reprezentanții lor s-au arătat disponibili să participe la evenimente organizate de universitatea noastră. Cred că această întâlnire este și un semnal că Universitatea din Oradea devine tot mai vizibilă, atractivă și relevantă la nivel național”, a spus psiholog dr. Adriana Borza, directorul CCSC.

 

Biroul Comunicare


Image Image