Înscrierile s-au realizat în perioada 2 martie - 15 martie 2022, derulându-se în 2 etape după cum urmează: o etapă preliminară – scrisă în care participanții au primit spre soluționare o speță de Dreptul familiei, respectiv a doua etapă, cea a procesului simulat de Dreptul familiei în care participanții au pledat în fața unui juriu.

Evenimentul s-a desfășurat în sistem hibrid în data de 14 aprilie 2022, la Facultatea de Drept și on line, prin intermediul platformei Zoom.

În urma derulării procesului simulat, juriul format din doamna conf.univ.dr. Lucia Irinescu, de la Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, doamna judecător Roxana Zamfir de la Tribunalul Bihor, doamna conf.univ.dr. Oana Mihăilă și doamna lect.univ.dr. Mihaela Teacă de la Facultatea de Drept a Universității din Oradea, a acordat premii și diplome de participare.

Ca urmare a prestației deosebite, au fost acordate două premii I următorilor studenți: Narcisa Dărăban (Oradea) și echipei formate din: Maria Popa (Oradea) și Antonio Timofte (Iași), precum și premiul III studentei Elena Sârghi (Iași).

Felicitări studenților și tuturor celor implicați în această activitate!

Mulțumim invitaților pentru prezență fizică și online, precum și pentru interesul manifestat. Acest gen de activități au drept scop întărirea colaborării științifice internaționale și naționale a Facultății de Drept din Oradea, precum și dezvoltarea competențelor studenților – viitori juriști.

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image