La rândul său, prof.univ.dr. Sorin Curilă în calitate de preşedinte al Senatului şi în numele cancelarului general al Senatului şi al tuturor preşedinţilor Comisiilor de Specialitate, a dorit să ureze un an universitar cu cele mai bune rezultate, afirmând că “orice tânăr care-şi doreşte să înveţe poate să o facă” şi încheind discursul cu dictonul „Concordia res crescunt!”.

Nu au lipsit de la festivitate preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, şi primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, care au subliniat încă odată sprijinul acordat de administraţia locală pentru dezvoltarea instituţiei.

Preşedintele studenţilor din Senatul Universitar, Răzvan Tau, i-a îndemnat prin discursul său pe studenţi să participe activ la toate activitatile organizate de asociaţiile studenţeşti.

Cu multă emoţie în voce, Cristina Brândaş, studentă în anul I la Facultatea de Medicină şi Farmacie a declarat că este mândră să păşească pe noi trepte care-i vor asigura o frumoasă dezvoltare profesională.

După încheierea discursurilor, colegii şi studenţii Facultăţii de Arte ne-au delectat cu un moment muzical primit cu multă bucurie de către sală.

La încheierea festivităţii, moderatorul întregului eveniment, conf.univ.dr. Simona Trip, prorector responsabil cu managementul serviciilor studenţeşti şi sociale, le-a urat studenţilor: “mult succes la studiu şi să vă simţiţi aici ca într-o familie!”.

 

Biroul de Comunicare