În cadrul acestui proiect s-a urmărit crearea unui ambient vesel, prietenos și plin de viață în cele trei containere destinate desfășurării activităților centrului Comunitar „Gutenberg”. În săptămâna trecută a fost finalizat procesul de decorare, interioară și exterioară, și a ultimelor două containere.

Coordonatorul proiectului, conf. univ. dr. Mihaela Tătulescu, coordonatoarea proiectului, a declarat: „A fost o provocare pentru noi decorarea containerelor, iar studenții au putut experimenta tehnici noi, capacitatea de redare și îmbinare a diferitelor forme și culori și, nu în ultimul rând, au interacționat cu beneficiarii acestor containere. Proiectul va continua și cu decorarea interioară a acestora. Mulțumesc studenților pentru implicarea de care au dat dovadă și felicit încă o dată Direcția de Asistență Socială Oradea, pentru ideea proiectului”.

„Ne bucurăm că tot mai multe persoane se îndreaptă înspre noi, să sprijine categoriile vulnerabile din comunitatea noastră și mulțumim mult doamnei profesoare Mihaela Tătulescu și studenților pentru munca depusă în folosul persoanelor fără adăpost, care a schimbat fața centrului și care s-a dovedit a fi făcută din suflet!”, a declarat directorul DAS Oradea, Anca Grama.

Biroul de Comunicare

Sursa foto: CRIȘANA

Image