Așa cum preciza rectorul universității, prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău, înscrierile se pot face online sau la sediile facultăților. Administrația Universității din Oradea recomandă procedura înscrierii online, pentru a fi evitată aglomerația în sediile facultăților.  Documentele necesare înscrierii se găsesc pe site-ul fiecărei facultăți. Taxa de înscriere este de 150 de lei.

        Pentru anul universitar 2021 – 2022, Universitatea din Oradea pune la dispoziția celor care vor să-i devină studenți aproape 100 de programe de licență, din care șapte în limba engleză, cinci pentru învățământul de la distanță și unul pentru forma de învățământ fără frecvență. În ceea ce privește taxele de studiu prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău a explicat că acestea variază între 2.900 de lei, pentru domenii precum: Dreptul, Geografia, Matematica, și maxim 6.800 de lei pentru Medicina, în limba română.

        De asemenea, Universitatea din Oradea a pregătit 60 de programe de master, dintre care patru în limba engleză. În cazul acestor programe de studii masterale, taxele sunt mai mari cu 10-20% decât anul trecut, cel mai scump fiind masterul în domeniul muzicii.

        Rectorul Universității din Oradea, prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău, a mai anunțat că, ieșind în întâmpinarea nevoilor de pe piața muncii, din toamna acestui an, universitatea orădeană are și două programe noi de studii pentru licență: Energetică și Tehnologii Informatice, respectiv Robotică, cu linie de predare în limba engleză.

        „Ne dorim să începem anul universitar cu prezența fizică a studenților și a cadrelor didactice. Recomandăm, deci, vaccinarea, pentru a putea asigura continuitatea și calitatea procesului educațional. Numai așa se poate reduce riscul de dezvoltare severă a bolii”, a mai spus prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău.

Biroul de Comunicare