Ceremonia a fost transmisă live pentru a putea fi urmărită de către toți studenții, părinții sau prietenii acestora, care nu au putut participa.

Moderatorul acestui moment deosebit a fost domnul prorector conf.univ.dr.habil. Sorin Borza. La deschidere au luat, pe rând, cuvântul, Rectorul Universității din Oradea, prof.univ.dr.habil. Constantin Bungău, domnul președinte al Senatului universitar, conf.univ.dr. Vasile-Aurel Căuș, Alin Cîndea, președintele studenților senatori și studenta de la Facultatea de Informatică și Științe, Tanchiș Oana-Nadia, reprezentanta bobocilor.

Fiecare dintre vorbitori au făcut referire la vremurile interesante pe care le trăim, dar care nu ne opresc din încercarea noastră de a continua pe drumul educației, una dintre cele mai importante valori umane.

Urările de bun venit au fost adresate, atât celor prezenți, cât și celor care ne-au urmărit de acasă. Un moment special a fost creat prin înmânarea unor Carnete de Excelență, fiecărui student, prilej cu care bobocii și-au întâlnit pentru prima dată decanii.

Ceremonia s-a încheiat cu intonarea melodiei La mulți ani și cu aplauzele celor prezenți.

”Le doresc tuturor colegilor mei și studenților de la Universitatea din Oradea un an nou universitar plin de satisfacții și evenimente frumoase. Noi, vom încerca să le dăruim studenților o experiență cât mai frumoasă la universitate și îi asigurăm de tot suportul nostru”, a declarat rectorul, prof.univ.dr.habil. Constantin Bungău.

Biroul de Comunicare


Image Image