Calendarul Oradea Summer University continuă cu achitarea taxei de participare în perioada 26 iunie – 30 iunie respectiv cu afișarea listei finale cu elevii participanți, acest lucru fiind condiție eliminatorie pentru participare.

Organizatorii Oradea Summer University au acordat sprijin financiar prin reducerea cu un procent important din taxa de participare unui număr de trei participanți ce reprezintă un caz social repsectiv unui număr de șapte elevi premiați la diverse olimpiade naționale.

Asociația Gheorghe Șincai a studenților în Istorie în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești din cadrul Universității din Oradea lansează un apel către ONG-urile din Oradea și nu numai, în vederea unei colaborări pentru a evidenția și mai mult calitățile orașului Oradea dar și în a oferi elevilor un program cât mai variat.

Vom reveni cu detalii privind programul OSU 2013 la începutul săptămânii viitoare când va fi prezentată și o mai bună aproximare a numărului de elevi ce vor participa efectiv la OSU 2013.

 

Cu respect,

Ștefan Marius Deaconu

Coordonator principal Oradea Summer University 2013

BC. Nr. 102 din 27.06.2013

Listă participanţi