Componența echipei este următoarea: Pașca Anca (Facultatea de Geografie, Turism și Sport, Programul de master Educație fizică și antrenament sportiv), Blaj Giulia și Rizea Antonia (Facultatea de Geografie, Turism și Sport – Programul de licență Educație Fizică și Sportivă), Pura Mădălina, Maxim Andreea, Adamcsik Daiana și Cadar Larisa (Facultatea de Geografie, Turism și Sport - Programul de licență Kinetoterapie și motricitate specială).  Facultatea de Medicină și Farmacie a fost reprezentată de studenta Breban Alexandra (Programul de studii Medicină Generală).

Studentele sunt antrenate de cadrele didactice lect.univ.dr. Szabo-Alexi Mariana şi lect.univ.dr. Szabo-Alexi Paul, de la Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport (Facultatea de Geografie, Turism și Sport), făcând parte din  echipa de volei a Clubului Sportiv Universitar Oradea, care activează în Campionatul Național de Volei în Divizia A2.

Acest rezultat a fost obținut în urma a două victorii cu scorul de 2-0 în partidele cu Universitatea din Suceava și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București și o înfrângere cu același scor în meciul cu echipa Universității din Constanța care a câștigat titlul de campioană națională universitară.

Biroul de Comunicare


Image Image