Despre volumele lansate au vorbit prof.univ.dr. Aurel Chiriac, care a semnat de altfel prefaţele celor două volume, prorector conf.univ.dr. Ligia Burtă din partea conducerii UO, lect.univ.dr. Cristina Dogot de la Editura Universităţii din Oradea sub egida căreia au fost publicate volumele și decan conf.univ.dr. Corina Andor din partea Facultăţii de Arte.

       Într-o atmosferă distinsă şi destinsă, s-a vorbit despre metodologia de cercetare, caracterizată prin multi şi pluridisciplinaritate, întreprinsă de autoarea celor două volume, pentru a contura o matrice cât mai complexă a ceea ce fibra de mătase naturală poate reprezenta în veşmânt.

       Seara a fost completată cu un moment muzical al studenţilor Departamentului de Muzică din cadrul Facultăţii de Arte, coordonaţi de lect.univ.dr. Ariadna Mircescu, asist.univ.dr. Andrada Ciupeiu şi asist.univ. drd. Ana Ruth Maior.

       La final, autoarea a adresat un cuvânt de mulțumire, atât invitaţilor, cât şi susţinătorilor: Tipografia GrafX, Decor cu flori, NoWoRo.

Mai multe imagini de la eveniment pot fi accesate pe: https://www.facebook.com/OliUrdea/

Biroul de Comunicare

Image  Image  Image  Image  Image