Prima partidă a turneului, echipa gazdă a disputat-o împotriva echipei Transilvania Brașov,  în care emoțiile debutului au determinat pierderea primului set, însă printr-o mobilizare exemplară și susținute de un public inimos au reușit să revină în joc și să câștige cu scorul de 3-1. Un meci fantastic a fost partida a doua disputată împotriva liderului FC Argeș Pitești, echipă neînvinsă până la acest joc din acest sezon.  A fost un meci spectaculos, interzis cardiacilor, cu numeroase faze ce au încântat asistența numeroasă și multe răsturnări de scor, iar prestația excelentă a jucătoarelor cu experiență, Pașca Anca și a surorilor Fîcă Iulia și Maria a reușit să dea încredere mai tinerelor coechipiere. Jocul a fost încununat cu o victorie importantă pentru  palmaresul activității voleibalistice a CSU Oradea.

După două meciuri câștigate cu efort și dăruire, echipa a luptat până la capăt și a câștigat ultima partidă cu CSU Politehnica Timișoara cu scorul de 3-1, deși, avea nevoie de un singur set pentru a fi calificată matematic și pe care l-a obținut într-o manieră categorică (25-9).

Mariana Szabo-Alexi: (antrenor CSU Oradea, lector, Departamentul de Educație fizică, sport și kinetoterapie): ”Victoriile din acest turneu și modul în care am reușit să ne calificăm, mobilizarea întregii echipe ne face să fim mândri că am reușit o asemenea performanță. Doresc să le mulțumesc tuturor componentelor echipei pentru efortul depus și motivația de care au dat dovadă. A fost un eveniment reușit, apreciat, inclusiv de adversarii noștri, mulțumim organizatorilor și partenerilor pentru că au fost alături de noi”.

Anca Pașca: “Am știut că vom avea meciuri grele, însă am avut încredere și o dorință foarte mare să câștigăm acest turneu și să ne calificăm. Mă bucură succesul și sunt mândră de această echipă, care a câștigat experiență, a fost o reușită ce va rămâne mult timp în inimile noastre. Mulțumim tuturor partenerilor pentru susținere și celor care au venit să ne încurajeze la sală”.    

Studentele au înregistrat performanțele notabile în competițiile universitare, vicecampioane naționale (2011, 2012, 2014, 2015, 2017), iar echipa formată din Anca Pașca și Haidu Roxana sunt campioane naționale universitare la Volei de plajă (2017).

Studentele urmează programele următoarelor facultăți din cadrul Universității din Oradea: Facultatea de  Geografie, Turism și Sport unde jucătoarele Blaj Giulia, Rizea Antonia, Maxim Andreea și Adamcsik Henriette sunt studente în anul I la programul Kinetoterapie și motricitate specială, iar Pașca Anca este studentă la Facultatea de Științe Economice, programul de master Economia şi Adminstrarea Afacerilor în Turism şi Industria Ospitalităţii, anul II, iar Măran Andreea este studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie, programul de studii Radiologie și imagistică medicală.

Echipa de volei feminin dorește să mulțumească conducerii CSU Oradea și  Universității din Oradea pentru susținerea acordată, partenerilor, copiilor de la echipele de volei LPS Bihorul Oradea, ACS Viitorul Borș și Super Volei 2017, care au contribuit la buna organizare, studenților voluntari de la Facultatea de Geografie, Turism și Sport, precum și tuturor celor care au încurajat echipa, atât la sală, cât și pe rețele de socializare.

Jocurile din ultimile două zile au fost transmise live pe facebook, prin amabilitatea Digisport și a Federației Române de Volei. Informații, poze și imagini puteți găsi pe site-ul www.csu-oradea.ro și pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/csuoradeavolei/

Parteneri: Hotel Iris, Mira Autopas, Duran's, Due Fratelli, Chicken House, Ovidpop.Ro, Amofruct, La Fantana, Depozitul De Tricouri, Mecord.
 

Rezultate înregistrate în cadrul turneului:

Vineri 13.04.2018
FC Argeș Pitești - CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-20, 25-17, 25-20)
ACS Transilvania Brasov - CSU Oradea 1-3 (25-18, 22-25, 20-25, 10-25).
Sâmbătă 14.04.2018
ACS Transilvania Brașov -  CSU Politehnica Timișoara 1-3 ( 25-19, 22-25,
23-25, 22-25).
CSU ORADEA - FC Argeș Pitești 3-1 (25-16, 23-25, 26-24, 25-23).
Duminică 15.04.2018
ACS Transilvania  Brașov - FC Argeș Pitești 0-3 (21-25, 16-25, 20-25);
CSU Oradea - CSU Politehnica Timișoara 3-1 (25-9, 25-18, 17-25, 25-18)
 

Clasament final:
1.    CSU Oradea -  9p

2.    FC Argeș Pitești -  6p
3.    CSU Politehnica Timișoara - 3p
4.    ACS Transilvana Brașov  - 0p.
Echipe calificate: CSU Oradea și FC Argeș Pitești

Mulțumim pentru colaborare și susținere!


Image Image Image