Reprezentanţii domeniului public şi privat care au fost la întâlnire sunt: Ion Sereș - director general PLASTOR SA, Dacian Palladi - City Manager al Municipiului Oradea, Dr. Zoia Bitea, Bianca Precup - HR manager NIDEC Oradea SRL, Septimiu Moga - director agenție BNR Oradea, Alin Moș - director al Administrației Parcului Național Apuseni, Csaba Bekesi - director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, Marius Rotar – Inspector Şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor.

În cadrul acestei întruniri au avut loc discuții legate de modalitățile de îmbunătățire a pregătirii viitorilor absolvenți astfel încât aceștia să se poată insera cât mai ușor pe piața muncii în domenii compatibile cu studiile efectuate. De asemenea au fost dezbătute problemele comune ale comunității locale și ale universității și formele de colaborare care să permită dezvoltarea învățământului universitar orădean odată cu cea a orașului. A fost evidențiată importanța pe care universitatea o are în menținerea municipiului pe un trend ascendent în ceea ce privește creșterea economică, dar și în ceea ce privește calitatea vieții.

În următoarea perioadă vor fi programate întâlniri pe domenii între membri ai C.C.P.P.P., decani și directori de departamente pentru a oferi un plus de pragmatism și posibilitatea de adoptare a unor măsuri concrete care să pună în practică ideile și propunerile exprimate în cadrul întrunirii.

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image Image Image Image