Loading...
 

EU GREEN – Universitatea din Oradea a marcat International Day of Light

Published At: 22/05/2024 12:13 - (337 Reads)
Evenimente desfasurate

În cadrul alianței EUGREEN, în data 21 Mai 2024, echipa WP Engagement for Sustenability, formată din: prorector prof. univ. dr. Mariana Mureșan, prodecan conf. univ. dr. Constantin Țoca, psiholog dr. Adriana Borza și Bianca Minciună, au organizat evenimentul intitulat The Importance of LIGHT in our LIFE, pentru a marca Ziua Internațională a Luminii.

„Silviu Dragomir este un istoric de primă mărime, de valoare europeană, care merită să fie readus în circuitul ideilor”, spune profesorul emerit Paul E. Michelson

Published At: 16/05/2024 12:33 - (546 Reads)
Evenimente desfasurate

Paul E. Michelson, profesor emerit la Universitatea din Huntington SUA, vechi prieten al României, expert în istoria modernă și contemporană a țării noastre a conferențiat miercuri - 15 mai 2024, la Universitatea din Oradea. Aula Magna a universității, locul în care a avut loc conferința științifică, a fost plină de studenți, profesori și elevi ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”, veniți să-l asculte pe reputatul savant american vorbind despre istoricul Silviu Dragomir și contribuția sa la scrierea istoriei revoluției de la 1848 în Transilvania.

Un universitar orădean în sprijinul antreprenorilor din Mauritius

Published At: 15/05/2024 11:02 - (454 Reads)
Evenimente desfasurate

Reputat specialist în domeniul ei de activitate, conf. univ. dr. ing. Adina Albu, expert în designul produselor din piele și marochinărie, în cadrul Departamentului Textile-Pielărie și Management Industrial, al Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial de la Universitatea din Oradea, a fost invitată în Mauritius pentru a da o mână de ajutor la dezvoltarea afacerilor cu specific local.

Ceremonia de deschidere a „Săptămânii științifice”

Published At: 10/05/2024 15:33 - (633 Reads)
Evenimente desfasurate

Aula Magna a Universității din Oradea a găzduit vineri – 10 mai 2024, ceremonia de deschidere a celei de a XXIV-a ediții a evenimentului anual intitulat „Săptămâna științifică”.

Pe parcursul acestui eveniment, 44 de cadre didactice ale Universității din Oradea, care au obținut abilitarea de a conduce lucrări de doctorat în anii 2023 și 2024, au primit Premiul de Excelență în Cercetarea Științifică, din partea conducerii instituției academice. Alături de laureați, la eveniment au fost prezenți decani, șefi de departamente, conducătorii de doctorat și cei ai centrelor de cercetare ale Universității din Oradea.

First PageFast PrevPage: 3/101Fast NextLast Page
1234514101
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

175 online users