Loading...
 

Universitatea din Oradea încurajează participarea la alegerile pentru Parlamentul European

Published At: 26/04/2024 15:24 - (452 Reads)
Evenimente desfasurate

Valorile europene și implicarea civică sunt prioritare în educația universitară

Universitatea din Oradea îndeamnă întreaga comunitate să își exercite dreptul de vot și să participe activ la construirea viitorului Europei. Prin implicarea în procesul electoral pentru Parlamentul European, între 6 – 9 iunie, fiecare individ poate contribui la conturarea unei Europe mai puternice și mai unite.

Alegeri – studenții sunt așteptați să își depună candidaturile pentru poziția de reprezentant în CA al Universității din Oradea

Published At: 26/04/2024 12:51 - (590 Reads)
Evenimente desfasurate

Alegerile continuă la Universitatea din Oradea. Biroul Electoral al Universității (BEU), prin reprezentantul său, conf. univ. dr. Claudia Timofte, informează că tinerii care vor să își depună candidatura pentru unicul loc disponibil de reprezentant al studenților în Consiliul de Administrație al Universității din Oradea, o pot face începând de azi, 26 aprilie 2024.

Elevii Liceului Teoretic "Lucian Blaga" în vizită la Departamentul de Textile, Pielărie și Management Industrial, în cadrul "Săptămânii Verzi"

Published At: 26/04/2024 09:59 - (320 Reads)
Evenimente desfasurate

În data de 25 aprilie 2024, în cadrul ”Săptămânii verzi”, elevi de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" din Oradea au vizitat Departamentul de Textile Pielărie și Management al Universității din Oradea.

În cadrul evenimentului a fost prezentată oferta educațională a departamentului.

Vizita elevilor de la Liceul Teoretic ”George Pop de Băsești” din Satu Mare la Universitatea din Oradea

Published At: 25/04/2024 15:40 - (467 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea devine tot mai atractivă pentru elevii din țară. Un punct de reper bine definit pe harta orașului Oradea, universitatea și-a deschis porțile, azi, 25 aprilie 2024, pentru cei 80 de elevi de la Liceul Teoretic ”George Pop de Băsești” din Satu Mare.

Elevii claselor IX – XII sunt deja interesați de viitorul lor de după terminarea liceului, astfel că au venit la Oradea pentru a afla la fața locului cum arată un campus universitar și viziunea unei vieți de student la Universitatea din Oradea.

Un profesor american la Facultatea de Litere – despre imaginație la C.S. Lewis

Published At: 22/04/2024 07:50 - (445 Reads)
Evenimente desfasurate

Centrul de Cercetare a Schimbărilor Culturale Naționale în Contextul Globalizării al Facultății de Litere, sub coordonarea prof. univ. dr. habil. Florin Cioban și a doamnei lect. univ. dr. Eva Szekely, a organizat vineri – 19 aprilie 2024, o conferință susținută de profesorul universitar dr. Jerry Root, de la Institutul Wheaton, Illinois, Statele Unite ale Americii. Întâlnirea cu cercetătorul Jerry Root a fost mijlocită și de IESR, Oradea.

Atmosferă de fervoare creativă printre liceenii de la concursul regional VERBUM de la Facultatea de Litere

Published At: 19/04/2024 15:30 - (280 Reads)
Evenimente desfasurate

Vineri, 19 aprilie, s-a desfășurat concursul regional VERBUM, dedicat liceenilor la Facultatea de Litere. Concursul, organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Casa Corpului Didactic Bihor, se află în acest an la prima ediție și s-a bucurat de participarea a 100 de elevi proveniți de la școlile bihorene și din județele limitrofe.

Politica „altfel”, studenții de la FIRISPSC acasă la Iuliu Maniu

Published At: 19/04/2024 14:43 - (517 Reads)
Evenimente desfasurate

„Cursuri de teren”, astfel este definită experiența inedită de care s-au bucurat studenții Departamentului de Științe Politice și Științele Comunicării al Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politie și Științele Comunicării (FIRISPSC). Ei au fost, joi – 18 aprilie 2024, la Bădăcin și Șimleul Silvaniei.

Acțiune de sponsorizare - dotare laborator de către EBM - Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației

Published At: 19/04/2024 11:43 - (358 Reads)
Evenimente desfasurate

Departamentul de Electronică și Telecomunicații din cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației este preocupat constant de îmbunătățirea bazei materiale de care dispune în vederea unei mai bune pregătiri a studenților.

Astfel, pe baza protocolului de colaborare între Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației și Compania EBM-PAPST Oradea, departamentul a beneficiat de dotarea unui laborator de electronică cu echipamente de ultimă tehnologie în valoare de 20.000 euro. Întâlnirea dintre studenți și reprezentanții companiei a avut loc în data de 18 aprilie 2024, la Universitatea din Oradea.

Universitatea din Oradea a participat la “Târgul de Viitor”

Published At: 18/04/2024 10:40 - (240 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea a participat în perioada 10-11 Aprilie 2024, la “Târgul de Viitor” din Bistrița, eveniment de referință pentru tinerii dornici să își contureze o carieră profesională și să descopere oportunități educaționale de excepție.

Seminar științific internațional de Drept Procesual Civil

Published At: 17/04/2024 10:52 - (275 Reads)
Evenimente desfasurate

În perioada 15 - 16 aprilie 2024, s-a desfășurat în cadrul Facultății de Drept a Universității din Oradea prima ediție a Seminarului științific internațional de Drept procesual civil intitulat “Adversarial principle and inquisitorial principle - Comparative perspective” (Principiul procedurii acuzatoriale și principiul procedurii inchizitoriale - perspectivă comparativă).

La eveniment au participat cadre didactice, studenți și masteranzi de la trei facultăți de drept din Europa, Facultatea de Drept din Oradea, Facultatea de Drept și Administrație a Universității Jagiellonă din Cracovia (Polonia) și Facultatea de Drept a Universității din Miskolc (Ungaria).

First PageFast PrevPage: 3/100Fast NextLast Page
1234513100
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

88 online users