Loading...
 

Complex sportiv în aer liber la Universitatea din Oradea

Published At: 01/12/2021 11:07 - (1395 Reads)
Evenimente desfasurate

Universitatea din Oradea pregătește, pentru studenții din cadrul acesteia, câteva noi terenuri de sport amenajate la standarde moderne. Consiliul de Administrație și Senatul Universității din Oradea au aprobat transferul pe care va fi realizat complexul sportiv către Compania Națională de Investiții.

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/complex-sportiv-in-aer-liber-la-universitatea-din-oradea-pe-banii-companiei-nationale-de-investitii-167753.html

Tipărește

Universitatea din Oradea a omagiat Ziua Națională

Published At: 26/11/2021 14:55 - (1515 Reads)
Evenimente desfasurate

Câteva zeci de persoane, angajați ai Universității din Oradea și studenți, unii chiar străini, s-au adunat vineri, 26 noiembrie 2021, în holul bibliotecii, pentru a lua parte la un eveniment dedicat zilei de 1 Decembrie, sărbătoarea națională a României.

Doi profesori atenieni și două conferințe de înaltă ținută academică, despre originile grecești ale Romei Antice și cum a eșuat Regatul din Morea

Published At: 24/11/2021 16:38 - (2398 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea s-a umplut, miercuri, 24 noiembrie 2021, cu studenți, doctoranzi, profesori și coordonatori de doctorate ai universității. Cu toții au venit să asculte prelegerilor a doi profesori, Vaios Vaiopoulos și Gerassimos Pagratis, de la Universitatea Națională și Kapodistriană din Atena.

Universitatea din Oradea omagiază Ziua Națională

Published At: 24/11/2021 10:56 - (2481 Reads)
Evenimente desfasurate

Departamentul de Muzică din cadrul Facultății de Arte, în parteneriat cu Departamentul de Istorie al Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării și Biblioteca Universității din Oradea susțin un eveniment festiv dedicat zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

CONFERINȚA ORGANIZATĂ DE FACULTATEA DE DREPT - CRONICA LA FINAL DE EVENIMENT

Published At: 24/11/2021 09:07 - (2465 Reads)
Evenimente desfasurate

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea a organizat în perioada 19 – 20 noiembrie, o conferință cu participare internațională având ca temă generală „30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european”. Această conferință continuă seria evenimentelor bienale, de anvergură națională și internațională organizate de noi, evident cu sprijinul invitaților și partenerilor noștri. În pofida condițiilor medico-sanitare nefavorabile, am dorit să continuăm această tradiție a evenimentelor bienale, care completează viața comunității academice orădene. Facultatea de Drept a reușit în ultimii ani să dezvolte relațiile de parteneriat și cooperare academică, națională și internațională, asigurând astfel o vizibilitate a faptelor care definesc parcursul nostru universitar.

Studenții Farmaciști discută despre diabet

Published At: 23/11/2021 14:11 - (1852 Reads)
Evenimente desfasurate

Asociația Studenților Farmaciști din Oradea (A.S.F.O.) organizează un webinar public în cadrul căruia vor fi prezentate noțiuni legate de diagnosticarea, cauzele și tratamentul diabetului.

Mediciniștii orădeni dezbat probleme de bioetică

Published At: 23/11/2021 12:05 - (2030 Reads)
Evenimente desfasurate

Ultimul eveniment programat să se desfășoare în cadrul „Zilelor SCORP” (Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace al Asociației Studenților Mediciniști din Oradea - A.S.M.O.) este un webinar intitulat „Cercul de bioetică”.

Universitatea din Oradea, A.S.M.O. organizează seminar de larg interes, deschis tuturor celor interesați, despre tatuaje și ținute provocatoare

Published At: 22/11/2021 12:53 - (1485 Reads)
Evenimente desfasurate

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) va fi gazda unei noi dezbateri, online, pe teme de mare interes pentru tineri: tatuajele și ținutele provocatoare. Webinarul, care face parte din seria de activități dedicate „Zilelor SCORP” (Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace din cadrul organizației studenților mediciniști) poartă titulul: „De ce judecăm persoanele cu tatuaje și îmbrăcate provocator?”.

A.S.M.O. provoacă publicul la o dezbatere despre fenomenul violenței domestice

Published At: 22/11/2021 12:39 - (1875 Reads)
Evenimente desfasurate

Din nefericire, violența domestică nu e deloc un fenomen necunoscut în țara noastră, ba chiar am putea spune că are „tradiție”. Pentru a înțelege, mai ales, care sunt mecanismele psihologice ce stau în spatele acestor tratamente degradante, care prejudiciază viața de familie și pun în pericol sănătatea și integritatea membrilor ei, Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) organizează o conferință publică pe tema violenței domestice.

Despre greci, venețieni, otomani, istorie, cultură și civilizație. Doi profesori ai celei mai importante universități a Greciei conferențiază la Universitatea din Oradea

Published At: 19/11/2021 14:26 - (2565 Reads)
Evenimente desfasurate

Sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea va găzdui miercuri, 24 noiembrie 2021, începând cu ora 14:00, un eveniment provocator din punct de vedere intelectual. Doi profesori, ai celei mai importante universități a Greciei, Universitatea Națională și Kapodistriană din Atena, vor vorbi despre două momente semnificative pentru cultura și istoria țării lor dar și a Europei.

In memoriam conf. univ. dr. Gheorghe Oros

Published At: 16/11/2021 15:54 - (1675 Reads)
Evenimente desfasurate

Pe plan academic, conf. univ. dr. Gheorghe Oros, de la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea, a avut o activitate unanim apreciată de studenți, rezidenți, și de colegi. A fost profund implicat în procesul de formare a asistenților și a studenților la medicină.

First PageFast PrevPage: 51/103Fast NextLast Page
140495051525362103
Website-ul oficial de comunicare al Universitatii din Oradea

Online pe website

139 online users