La campionate au participat echipe din 6 centre universitare care au fost repartizate în 2 grupe. Rezultatele sunt următoarele:

  • Grupa A:

- Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacău vs Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava 2-0

- Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava vs Universitatea “Ovidius” Constanţa 0-2
- Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacău vs Universitatea “Ovidius” Constanţa 2-0
 

  • Grupa B:


- Universitatea “Transilvania” Braşov vs Universitatea Oradea 1-2

- Academia de Poliţie Bucureşti vs Universitatea “Transilvania” Braşov 0-2

- Academia de Poliţie Bucureşti vs Universitatea Oradea 0-2

Finala pentru locurile 1 şi 2 s-a disputat între echipa gazdă şi Universitatea din Oradea, echipe ce au ocupat locul I în grupe.

Titlul de Campionă Naţională a fost obţinut de către Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău care a avut în componenţă jucătoare ce fac parte din lotul naţional de senioare şi care au obţinut de-a lungul anilor numeroase performanţe pe plan naţional şi internaţional. În anul 2015, au fost vice-campioane europene după ce au pierdut în finală cu echipa reprezentantă a Rusiei.

Selecţionata feminină a Universităţii din Oradea este alcătuită din studente înscrise la programele de studii ale următoarelor facultăţi:

- Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, programele de licenţă - Educaţie fizică şi sportivă, Kinetoterapie şi motricitate specială şi master - Educaţie fizică şi antrenament sportiv; Kinetoterapie în reeducare funcţională - Chende Bianca, Ungur Camelia, Haidu Roxana, Cadar Larisa;

- Facultatea de Ştiinţe Economice - Anca Pasca (căpitanul echipei), anul I la Masterul Economia şi Administrarea Afacerilor în Turism şi Industria Ospitalităţii;

- Facultatea de Ştiinţe - Ştefan Cristina înscrisă la programul de studii Informatică;
- Facultatea de Drept - Adamcsik Daiana;

- Facultatea de Medicină şi Farmacie, specializarea Radiologie şi imagistică medicală - Maran Andreea.

Cadrele didactice, cu care fetele fac pregătirea şi la CSU Oradea, sunt lect.univ.dr. Mariana Szabo-Alexi şi lect.univ.dr. Paul Szabo-Alexi, ce fac parte din Departamentul de Educaţie fizică, sport şi kinetoterapie din cadrul Facultăţii de Geografie, Sport şi Turism.

Universitatea din Oradea a fost reprezentată cu cinste şi în acest an, studentele obţinând numeroase clasări pe podium. Studentele răsplătesc sprijinul pe care universitatea îl acordă activităţii de performanţă în colaborarea cu Clubul Sportiv Universitar şi sunt mândre să-şi reprezinte instituţia în competiţiile naţionale.

Studentele continuă pregătirea în vederea participării la Campionatele Naţionale Universitare de Beach volley ce se desfăşoară la Arad în perioada 16-18.06.2017.

Lect.univ.dr. Mariana Szabo-Alexi şi lect.univ.dr. Paul Szabo-Alexi


Image Image Image Image