Suntem astfel la cea de a XXI - ediție a conferinței - 21st WORKSHOP ON AGGRESSION, cu titlul Socio - Emotional Programs; Preventing Aggression. Sesiunile de lucrări se vor desfăşura în Băile Felix, la Hotel Lotus Therm, în perioada 18-19 noiembrie 2016. Am ales această locație pentru a face conferința mai atrăgătoare și pentru a iniția așa-numitul turism științific. 

Avem 6 invitați de renume internațional, ceea ce am considerat că ar atrage participanţii. Un număr de 4 dintre aceștia vin din SUA, iar 2 din Europa.

Ne bucurăm să oferim studenţilor noştri posibilitatea de a participa gratuit la toate sesiunile de lucrări ale conferinței, având, astfel, oportunitatea de a se dezvolta profesional, şi de ce nu, personal. Dorința noastră este să trimitem pe piața forței de muncă oameni bine pregătiți profesional. Comunitatea profesională (psihologi, psihopedagogi, educatori, cadre didatice) are acces la informații state of the art în ceea ce privește comportamentele agresive și modul în care acestea pot fi gestionate, ceea ce va conduce la un mai bun management al fenomenului de agresivitate sau la o mai bună relație cu elevii, clienții, pacienții, etc.

Pentru comunitatea științifică locală este un beneficiar direct, prin posibilitatea de a deschide colaborări cu invitații şi participanţii. Aceste colaborări vizează proiecte de cercetare sau publicații științifice internaționale, care vor asigura vizibilitatea Universității din Oradea.

Universitatea din Oradea este un pol al orașului nostru și scopul tuturor angajaților Universității din Oradea este să ne menținem calificativul de Încredere ridicată pentru a accesa mai ușor fonduri din partea Bugetului de stat și din partea Uniunii Europene. Vizibilitatea Universității din Oradea este o condiție importantă în acest sens.

Această conferinţă este finanţată de către Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, prin proiect 34M/ 9.08.2016. Ea se desfăşoară cu ajutorull unor oameni extraordinari ai comunităţii locale, reprezentanţi ai următoarelor companii bihorene: SC MITEROM SRL, SC BRAND SRL, Decitex Ro S.R.L., Plexus Oradea, SC Dumexim SRL. Conferinţa este organizată în parteneriat cu ASOCIAŢIA DE CONSILIERE PSIHOLOGICĂ DIN ROMÂNIA.

Image