Conferința și Expoziția SIITME 2016 vor avea loc la Hotel Poienița, Calea Beiușului, nr. 26, Băile Felix, Oradea, Romania (http://www.felixspa.com/ro/hoteluri/hotel-poienita). La eveniment vor participa reprezentanţi din Germania, Olanda, SUA, Cehia, Turcia, Polonia, Ungaria, precum:

Joseph Fjelstad, CEO Founder Verdant Electronics Seattle, Washington, USA 

Dipl.-Ing. Tomáš Zedníček Ph.D., President of European Passive Components

Institute, Cehia 

Detlef Bonfert, PhD Fraunhofer Institution for Microsystems and Solid

State Technologies EMFT, Munich, Germania 

Lorandt Fölkel M.Eng, Product Development Manager Würth Elektronik eiSos

GmbH Germania 

Traian Cornel Cucu, Global Product Manager Solder Paste, Alpha, USA

Evenimentul reprezintă un prilej favorabil pentru dezvoltarea de parteneriate strategice între companiile din industria electronică și mediul academic. 

În cadrul conferinței, dorim să vă invităm să luați parte la workshop-ulParteneriatul între industria electronică şi mediul educaţional în formarea resursei umane’’ organizat de către Human Resource Education and Training Committee din cadrul conferintei mentionata mai sus, in parteneriat cu Departamentul de Electronica si Telecomunicatii al Universitatii din Oradea. La acest workshop sunt invitați reprezentanți ai mediului universitar și preuniversitar, reprezentanți ai companiilor din domeniul electronic și reprezentanți ai clasei politice, iar tematica principală vizează sincronizarea curriculei universitare cu cerințele industriei de electronică.

Workshop-ul va avea loc în data de 20 Octombrie 2016, în intervalul orar 11:00-19:00, în Sala de conferințe a Bibliotecii din cadrul Universității  din Oradea.

 

Coordonatori din partea Universităţii din Oradea,

prof.univ.dr.ing. Cornelia Gordan şi prof.univ.dr.ing. Nistor Daniel Trip

Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei

Departamentul de Electronică şi Telecomunicaţii