Vă informăm că programul de Fulbright Awards oferă oportunități de schimb pentru cetățeni români - savanți, studenți și profesioniști - pentru studiu, cercetare și predare în Statele Unite. Aceste subvenții sunt susținute de către US și guvernul român și atribuit prin concursuri bazate pe merite deschise, supravegheate de panouri bi-naționale.

Bursele Fulbright-RAF Scholar se adresează cadrelor didactice din universiţile politehnice sau de la facultăţile tehnice, de informatică, fizică şi chimie ale universităţilor din România, interesate de programe de cercetare si pregătire academică în domeniul Antreprenoriatului. Stagiul, care durează un semestru, se va derula la Universitatea din Rochester, în cadrul AIN Center for Entrepreneurship, unul dintre cei mai prestigioşi promotori academici ai antreprenoriatului pentru domeniul tehnic. Acest program depinde şi de interesul universităţilor sau facultăţilor tehnice din România faţă de acest domeniu şi de susţinerea pe care pot să o exprime aceste instituţii faţă de profesorii care aplică. Deadline-ul competiţiei pentru Fulbright-RAF Scholar Award 2017-2018 este 31 octombrie, 2016.
 
Programul Fulbright Senior Award (for Visiting Scholars), pentru anul academic 2017-2018, este adresat cadrelor didactice şi cercetătorilor din universităţi şi institute de cercetare, care intenţionează să predea şi/sau să realizeze studii şi cercetări în mediul academic American. Deadline-ul pentru depunerea aplicaţiilor este 17 octombrie, 2016.
 
Mai multe detalii găsiţi în anunţul competiţiei Fulbright RAF Scholar Award 2017-2018 pe site: http://www.fulbright.ro/