Programul de Internship va completa cunoștințele dobândite în facultate și va oferi studenților ocazia de a aplica tehnologiile învățate în proiecte practice. În plus, studenții se vor adapta mediului de lucru într-o companie și vor participa la activități extra-profesionale și de relaxare alături de echipa Trencadis.

La sfârșitul programului de internship, studenții vor putea demonstra cunoștințele dobândite prin pregătirea practică a unui proiect. În urma evaluărilor efectuate pe parcursul perioadei de training și a evaluării finale, cel mai talentat și motivat student va fi angajat în companie pe perioadă nedeterminată. Totodată, și ceilalți absolvenți a programului vor rămâne în atenția companiei pentru angajarea în momente ulterioare de extindere a echipei.

Înscrierile în programul Trencadis Oradea Internship au loc în perioada 10-24 martie, iar selecția candidaților se va face prin interviu și test practic de cunoștințe și inteligență în perioada 24-26 martie 2014. Cei care doresc mai multe informații sunt invitați la conferința de prezentare a programului de internship, care va avea loc în data de 13 martie 2014, ora 14.00 în Sala de Conferințe din Biblioteca Universității din Oradea. Detaliile programului sunt disponibile publicului și pe site-ul www.internshiporadea.trencadis.ro.

Compania Trencadis este un jucător important pe piața producției românești de software, web design și aplicații mobile, are o istorie de 7 ani și un palmares de peste 500 de proiecte și produse proprii originale livrate deja către companii private și de stat și instituții publice din administrația locală și centrală. Trencadis are în prezent un număr de 40 de angajați, care lucrează în centrele sale din Baia Mare și Oradea, media de vârstă a acestora fiind de 27 de ani.

Pentru detalii suplimentare, reprezentanții Trencadis vă stau la dispoziție:

 

Doru ȘUPEALĂ

HR, Culture & Talent Manager

Tel. 0784 249 997

E-mail: doru.supeala@trencadis.ro

 

Laura PAȘCA

Specialist Relații Publice

Tel. 0745 250 606

E-mail: laura@trencadis.ro

 

Din partea Universităţii din Oradea

 

Conf. univ. dr. ing. Mirela PATER
Director Departament Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei

Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației
Universitatea din Oradea
E-mail: mirelap@uoradea.ro

 

Prof.univ.dr. Constantin POPESCU

Director Departament Matematică şi Informatică

Facultatea de Științe
Universitatea din Oradea

E-mail: cpopescu@uoradea.ro

BC Nr. 25 din 12.03.2014