Noile camere, dotate cu trei paturi, baie proprie, frigider, dulapuri și trei mese de studiu, așteaptă să-și primească locatarii. Studenții care nu au beneficiat de un loc de cazare la începutul anului universitar, pot depune cereri la secretariatele facultăților unde învață, până la data de 12 februarie 2024.

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, spune că noii „chiriași” se vor muta în camerele ce le-au fost repartizate începând cu prima zi a semestrului doi din anul de studii 2023-2024. „Este o oportunitate pe care vrem să le-o oferim studenților noștri și mă gândesc aici, în primul rând, la cei care stau cu chirie, în oraș”, a declarat rectorul Universității din Oradea. Prof. univ. dr. habil Constantin Bungău a mai adăugat că, în perioada următoare, întreaga clădire va fi supusă unor ample lucrări exterioare ce au ca scop creșterea confortului și a indicatorilor de eficiență energetică.

În C 4, tariful de cazare este de 280 lei/lună/persoană - pentru studenții fără taxă, și respectiv 400 lei/lună/persoană - pentru studenții cu taxă. Studenții care au părinți cadre didactice sau cadre didactice auxiliare vor plăti 230 de lei pe lună.

Calendarul complet al procedurilor pentru cazarea studenților, semestrul II, anul universitar 2023-2024, poate fi consultat pe: https://www.uoradea.ro/display31812.

Biroul Comunicare - Universitatea din Oradea

 

Image  

Image