Cartea se adresează medicilor pediatri, celor de familie, medicilor rezidenți, studenților și medicilor din medicina de urgență sau voluntari.

Volumul conține peste 600 de imagini, lecturarea acestora fiind dirijată de algoritmurile de diagnostic, pornind de la un semn sau simptom. Imaginile sunt grupate pe boli, ușurând înțelegerea caracteristicilor acestora fiind originale și fac parte din colecția de peste 8.000 de imagini adunate de-a lungul carierei autorului și colaboratorilor acestuia. În jur de 350 de boli sunt ilustrate în această carte.

Cartea ce urmează a fi lansată este împărțită în cinci mari capitole clinice (renal, digestiv, cardio-vascular, endocrine, sistem nervos) și un capitol de laborator, cu valorile normale ale parametrilor bio-hematologici la copii. Totodată, în text sunt menționate planuri de investigații, selectate pe baza elementelor clinice.

Volumul a apărut la Editura Holnap din Oradea și este rezultatul unor studii de lungă durată, devenind, considerăm noi, foarte importantă pentru specialiștii din domeniul pediatric și nu numai.

 

Vă asteptăm cu drag!

Biroul de Comunicare

Image