Fotbalul și tenisul de câmp sunt doar câteva din sporturile la care tinerii orădeni sunt invitați să concureze. După cum spune Bucsko Patrik, președintele Asociației Studenților Ingineri din Oradea (ASI), competiția își propune să reunească la start echipe din întreaga universitate și nu numai.

„Cupa Tesla va fi un spectacol plin de energie și pasiune. Evenimentul revine în forță pentru cea de-a VI-a ediție, readucând în prim plan sportul și competiția între studenții Universității din Oradea. Așteptate cu mare entuziasm de tinerii sportivi, competițiile sportive se vor desfășura între 6 și 14 mai 2023, pe terenurile de sport din Campusul Universității din Oradea, în arenele King Pong și CS Sănătatea Oradea”, spune Bucsko Patrik.

Organizatorii evenimentului declară că sunt „conștienți de importanța consolidării relațiilor dintre studenți și companiile locale”, fiind hotărâți să creeze o atmosferă pozitivă și plină de entuziasm. „În acest sens, Cupa Tesla nu este doar o competiție sportivă, ci și o oportunitate unică pentru studenți de a-și etala abilitățile sportive și de a se conecta cu alți colegi de la universitate”, a mai declarat președintele ASI Oradea.

Indiferent de nivelul de pregătire fizică sau experiența în sport, organizatorii încurajează toți studenții să participe și să se bucure de eveniment. „Cupa Tesla este o ocazie de neegalat pentru dezvoltarea abilităților sportive și pentru crearea amintirilor de neuitat”, afirmă Bucsko Patrik.

Pentru mai multe detalii și pentru înscriere, toți cei interesați sunt invitați să acceseze:

https://forms.office.com/e/rG9JuwFdi9.

Biroul Comunicare

 

Image