„Fii artă!” este o provocare, lansată tuturor celor care iubesc sau practică artele vizuale. Prima ediție a unei viitoare serii de expoziții, reunite sub acest slogan, are ca tematică iubirea și de aceea poartă titlul: „Love”. Vernisajul ineditului eveniment va avea loc în data de 24 februarie 2022, la ora 18:00, la Green Pub.

„Pentru că arta este o stare, ea nu se transmite numai prin cuvinte, ci și prin culori. «Fii artă!» își propune să ducă această stare la un alt nivel”, explică Miruna Lup, una dintre organizatorii evenimentului și reprezentantă a Asociației „Frends”.

Pe simezele „Green Pub” vor fi expuse 30 de lucrări, ale unor artiști orădeni consacrați și ale unora care abia au pășit pe calea afirmării. „Lucrările, în acrilic, ulei sau cerneală, scriu, pe pânze sau pe hârtie, cele mai frumoase povești de dragoste”, promite Miruna Lup.

Organizatorii spun că au ales un local, un loc mai puțin obișnuit pentru o expoziție de artă, deoarece Asociația „Frends” își propune să fie activă în comunitate, iar proiectele sale să ajungă la un public cât mai larg. „Facem asta tocmai pentru ca frumosul și arta să poată să circule acolo unde e nevoie de ele”, explică reprezentanta organizatorilor.

Expoziția va fi deschisă doar 3 zile, până la data de 27 februarie 2022.

Biroul de Comunicare

Image