„Ne propunem ca, prin această campanie, să redăm o fărâmă de speranță celor care poate și-au pierdut-o, fie ei copii sau bunici, singuri sau din mediile defavorizate, oameni pentru care Crăciunul nu mai înseamnă bucurie”, spune coordonatoarea proiectului, studenta Diana Hoștea.

Pentru a oferi tuturor celor care sunt singuri o cât de mică bucurie, studenții de la A.S.M.O. vor aduna alimente neperisabile și obiecte folositoare: căciuli, șosete groase, pături etc. Obiecte care, desigur, vor fi dăruite apoi celor care au atâta nevoie de o mână de ajutor.

„Cei care doresc să ne ajute pot să ia legătura cu noi prin intermediul Facebook, Whatsapp sau prin telefon”, precizează coordonatoarea proiectului, adăugând că inițiativa A.S.M.O. este deschisă tuturor celor care vor să se implice.

Președintele A.S.M.O., Bouit Yasmina Aicha, spune că donațiile acestei campanii trebuie să fie, exclusiv, produse noi: „Alimente neperisabile ca: făina, mălaiul, pastele, conservele, zahărul, mierea, dulceața, orezul... accesorii de iarnă: căciuli, ciorapi, pături, mănuși, haine, pentru orice vârstă și de orice mărime, papuci, jucării”.

Coordonatorul proiectului: Hoștea Diana +33698517373, 0771220427.
Asistent coordonator: Hele Viorel 0787269317.

Președinta A.S.M.O.: Bouit Yasmina Aicha 0771220427

Campania se desfășoară între 11 noiembrie și 10 decembrie 2021.

Biroul de Comunicare

Image