Pentru că funcționează în campus, localul pune la dispoziția clienților săi toate cele trei mese principale ale zilei: mic dejun, prânz și cină, meniul zilei (două variante în fiecare zi, pentru 20, respectiv 26 de lei, cu desert), feluri á la carte, pizza napoletana și platouri. Orarul este și el adaptat vieții de student. De luni până joi, 7-21, vineri 7-22, sâmbăta și duminica 10-22. „Sperăm că studenții vor reprezenta ponderea clienților noștri și, din acest motiv, ne dorim ca ei să revină cât mai curând la activitățile din campus, dar mizăm și pe clienți din afara universității, care să vină aici atrași de calitatea produselor noastre”, spune managerul restaurantului, Alin Sas. „Folosim cele mai bune ingrediente de pe piață și încercăm să fim puțin peste media a ceea ce oferă Oradea acum, pe acest segment de piață”, promite managerul, revenit acasă după ce a lucrat mai bine de zece ani într-un restaurant cu stele Michelin din Madrid. „Eu cred că, dacă îți dai interesul, poți să faci treabă bună oriunde. Puterea exemplului schimbă lucrurile...”.

Șerban Pop, unul dintre patronii afacerii vede cantina universității ca pe o provocare. ”Am început cu un serviciu de catering către școli, grădinițe, instituții... și acum ne-am propus să ne diversificăm puțin activitatea. Aici, la universitate încercăm să schimbăm imaginea unei cantine clasice, să dăm un ton mai vesel interiorului. De asemenea, ca și la bucătăria noastră de pe bulevardul Dacia, promovăm un concept al nostru, bucătăria open-space, pentru că transparența înseamnă mâncare proaspătă și curată”. Declarându-se un gurmand foarte exigent, Șerban Pop spune că a căutat „o viață” gustul supei de pui de la bunica și mama, pe care l-a impus în bucătăria restaurantului său. „Garantez că e ca la mama acasă!”.

Conducerea firmei promite că, în cel mai scurt timp, va veni cu promoții, oferte și pachete dedicate studenților. „Am preluat acest spațiu la 15 octombrie și, vă asigur, am tras din greu ca să îi dăm o altă față și să-l putem deschide cât mai curând”, spune Șerban Pop, adăugând că, la etajul clădirii, se lucrează încă pentru amenajarea unei săli de evenimente.

Biroul de Comunicare


Image Image Image