Organizatorii evenimentului sunt: prof. univ. dr. Florica Orțan – directorul DPPD, lect. univ. dr. Julien-Ferencz Kiss și lect. univ. dr. Laurențiu Mândrea. „Evenimentul academic este menit să marcheze împlinirea a 25 de ani de la înființarea, în Universitatea din Oradea, a Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic. Și, în acest scop, vă pot asigura încă de pe acum de prezența unor invitați de marcă”, spune directoarea DPPD.

       Lucrările prezentate în cadrul manifestării vor fi propuse pentru publicare și indexare într-un volum de specialitate, la o editură cu acreditare academică.

       Cei care doresc să se înscrie trebuie să trimită, pe adresa organizatorilor, un abstract al lucrării pe care doresc să o prezinte, până cel târziu la data de 20 noiembrie 2021. Forma finală a materialelor urmând să fie redactată până la 1 martie 2022.

       Detaliile privind invitații, înscrierea, taxa de participare pentru cei care doresc publicarea lucrărilor, condițiile de redactare ale acestora și alte informații vor fi disponibile pe parcursul lunii noiembrie 2021, la adresa https://dppd.uoradea.ro/ro/activitate-stiintifica/conferinte#, precum și pe pagina evenimentului https://fb.me/e/15qR77j4n .

Biroul de Comunicare

Image