Din itinerarul vizitei au făcut parte: biblioteca, bisericuța din lemn, corpul B, care găzduiește deja celebrul pendul aflat la universitate și lacul cu lotuși termali, aflat în inima campusului. Alături de numărul facultăților și specializările acestora, standul dedicat culturii thailandeze, organizat la bibliotecă, și povestea nuferilor salvați de specialiștii universității s-au dovedit a fi obiectivele care au stârnit cel mai mare interes în rândurile elevilor lugojeni.

Coordonatorul grupului, profesor dr. Dorin Murariu, a ținut să mulțumească reprezentanților Universității din Oradea pentru primirea făcută, asigurându-i că, în curând, datorită bunei impresii pe care și-au făcut-o cu prilejul acestei vizite, mai mulți studenți din orașul bănățean vor veni la Oradea, cu scopul de a rămâne aici pentru cel puțin trei ani.

Vizita elevilor și profesorilor de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” face parte din seria de activități derulate în cadrul programului ROSE – subproiectul DEVENIND hasdEU / BECOMING.

Biroul de Comunicare


Image Image Image Image