Cadrul tematic informal din acest an este Știința pe timp de pandemie. Invităm studenții curioși, cei interesați de protejarea pădurilor și a tuturor ecosistemelor naturale sau gestionate de oameni în contextul crizelor globale de mediu și de viață, pe cei care vor să își exprime științific sau artistic opiniile și convingerile legate de acest imperativ al momentului, revenirea naturii la viață, în vremuri grele vor completa atmosfera de sărbătoare culturală a simpozionului.

În acest an, simpozionul se va desfășura într-un cadru inedit, în concordanță cu scopul prim al acestui demers educațional și științific, apropierea de pădure, apropierea de natură. Vor fi prezentate lucrări de cercetare ale studenților de la toate specializările Facultății de Protecția Mediului, rezultate ale inițierii în rigorile științei sub îndrumarea cadrelor didactice.

Invităm pe toți cei interesați de dezbatere, de schimbul de opinii, pe cei care încurajează primii pași în știință ai studenților. Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat și în acest an în organizarea simpozionului, colegi din departamentele Facultății de Protecția Mediului,.

Îi așteptăm  pe toți cei interesați!

Image