Prin acest program, studenții care trec prin etapele descrise mai jos (cursuri și competiție) pot obține certificate de participare și își pot echivala stagiul de practică obligatorie (prin încheierea unei convenții pe modelul JA/al universității), astfel:
- parcurgerea cursurilor din platforma JA Universitatea Antreprenorială (JA Start-UP Program, Atelierul Digital, HP Life);
- redactarea unui plan de afacere, după ce identifică o idee de business în concordanță cu specializarea facultății;
- realizarea în echipă a unui pilot de business, primind feedback și consultanță pentru produsul/serviciul ales;
- participarea la webinarii în cadrul unui incubator de afaceri și lucrul cu mentori voluntari pentru implementarea pilotului în cadrul competițiilor JA de antreprenoriat Business Plan Challenge și Compania Anului.
Înscrierile pentru competiția JA Business Plan Challenge și practica antreprenorială se pot face până pe 28 februarie 2020.
Detalii înscriere, regulament și premii la: https://jar.ro/bpc2020
Resursele aferente cursurilor pot fi parcurse online, pe platforma JA, folosind codurile de conectare pe care le puteți obține prin solicitare către conf.univ.dr. Delia POP, ca profesor coordonator, până la data de 27 febr. 2020 la următorul mail: deliampop at gmail.com.
Cursurile care se pot parcurge sunt:
- Curs Antreprenoriat studenți (teme module: Planul de afaceri, Exemple antreprenori de succes, Oportunități și riscuri, Fezabilitate, resurse, planificare, cercetare de piață, etc.);
- Atelierul Digital (teme module: Date și tehnologie, Marketing digital, Dezvoltarea carierei);
- HP Life (teme module: Antreprenoriat, Finanțe, Marketing, Comunicarea în mediul Business și Operațiuni).
Participarea la cursuri și competiție este posibilă și în cazul în care nu se dorește de către studenți echivalarea pentru practică.
Biroul de Comunicare